Till innehållet

Om oss

Komplett Bank är en digital bank som sedan 2014 erbjudit finansiell flexibilitet till privatpersoner via nätet.

Hos oss får du blancolån, kreditkort, betalningsfinansiering och sparkonto.

Vårt mål är att skapa värde för våra kunder genom flexibla, effektiva och kundvänliga lösningar. Vi anser att alla ska ha möjlighet att råda över sin egen ekonomiska situation, på sitt sätt, när det passar dem.

Vi är här för din skull

Våra kunder väljer oss för att vi är moderna, för att vi har en enkel ansökningsprocess och bra kundservice.

Vi har runt 325 000 kunder och vi finns med våra produkter i Norge, Sverige, Finland och Tyskland.

Framtidsplanen är att leverera användarupplevelser, produkter och villkor i nivå med de allra bästa bankerna i Norden.

Vill du veta mer om vår börsnotering, ägarstruktur och finansiell information, hittar du det på våra IR-sidor.

Våra värdeord

I Komplett Bank har vi fyra värdeord som representerar vilka vi är och hur vi jobbar.

Flexibla – Vi är nyfikna, vi värdesätter olika perspektiv och är öppna för att prova nya saker. Vi ska vara anpassningsbara och alltid jobba för att erbjuda rätt och användarvänliga lösningar till våra kunder.

Ambitiösa – Vi sätter upp höga ideal och mål för att leverera bättre produkter och tjänster till våra kunder. Vi gillar engagemang och mobiliserar för att få till det vi vill. Tillsammans ska vi utveckla oss och utmana varandra för att fortsätta förbättra oss.

Kompetenta – Vi är en bank du kan lita på. Vi är professionella, transparanta och vi använder ett språk som folk förstår. Vi gillar solida lösningar baserade på erfarenhet och insikt.

Effektiva – vi tror på självförklarande och enkla lösningar, både för oss själva och våra kunder.

Samhällsansvar

Att skapa värde för alla involverade är hjärtat i Komplett Banks strategi.

Detta värdeskapande styr också vårt arbete med miljö, sociala förhållanden och bolagsstyrning (ESG-faktorerna), våra mål och nyckeltal.

Vi ska uppträda med ansvar för samhället, följa de till var tid gällande lagar och regler, ta klimatutmaningarna på allvar och bidra till en hållbar utveckling och växt.

Komplett Bank jobbar systematiskt för att bekämpa ekonomisk kriminalitet, vi ska vara pådrivande för jämställdhet och mångfald, och hjälpa våra kunder att ta ansvar för sin egen situation genom att vara en ansvarsfull långivare.

Våra partners

Vi har ett nära samarbete med solida aktörer som Komplett Group, Gouda Reiseforsikring och BNP Paribas Cardif, och vi har levererat kassalösningen på Komplett.no och Komplett.se sedan slutet av 2017.

Utöver detta samarbetar vi också med flera låneförmedlare i de olika länderna.

Vill du jobba med oss?

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att jobba på Komplett Bank. Där hittar du också lediga tjänster som annonseras ut.