Till innehållet
Var god vänta

Om Komplett Bank 

Kort om oss

Komplett Bank startades 2014 med visionen att bli en av de största leverantörerna av flexibel konsumentkredit. Sedan uppstarten har vi upplevt kraftig tillväxt och har nu blivit ett av de mest kända varumärkena inom fritids- och konsumentkrediter. I tillägg erbjuder vi sparkonto med gynnsamma insättningsvillkor.

Efter en vällyckad lansering av blancolån, kreditkort och sparkonto i Norge, lanserade banken Flexibelt Lån i Finland 2017 och i Sverige 2018. Senare samma år blev sparkonto lanserat i Tyskland, vilket var vår första lansering utanför Norden. 2019 lanserades kreditkort i Sverige och Finland, och första kvartalet 2020 lanserades också sparkonto i Sverige. Dessutom samarbetar banken tätt med Komplett Group, och har sedan slutet av 2017 varit leverantörer av finansieringslösningen på Komplett.no och Komplett.se. Totalt hade banken vid årsslutet 2018 över 269 000 aktiva kunder och antalet ökar.

I en växande digital marknad med många leverantörer fokuserar vi på att vara flexibla och användarvänliga. För att uppnå detta prioriterar vi innovation och utveckling. Banken har flera produktlanseringar framöver, vilket stödjer vidare tillväxt och konsolidering av ett starkt varumärke i en dynamisk marknad. 

Vi strävar efter att erbjuda den mest flexibla konsumentkrediten på marknaden och insättningar med gynnsamma villkor. Vi jobbar hela tiden för att du som kund ska vara nöjd.


Läs mer om våra partners här