Till innehållet
Var god vänta

Lönar det sig att slå ihop lån?

Hur slår man ihop lån?

Att slå ihop lån är enkelt. I praktiken betyder det att man tar ett större lån som man betalar bort de gamla lånen med. Efter det har du bara ett lån kvar att betala av på. Eftersom Komplett Banks Flexibelt Lån söks på nätet så gör det samlandet av dina lån enkelt. Ansökan kan du skicka in här på vår nätsida. Det tar bara ett par minuter och du får svar direkt. I svaret berättar vi dina lånevillkor. Du kan jämföra räntan och avgifterna med dina nuvarande lån och räkna ut hur mycket du kan spara.

Kom ihåg att söka om ett tillräckligt stort lån som täcker alla dina nuvarande lån. Du kan också ansöka om ett större belopp om du vet att du kommer att ha en del anskaffningar som kräver ytterligare finansiering i framtiden. Du kan ha en innestående buffer och du betalar då givetvis ränta endast för den del som är utbetald.

Slå ihop lån och märk skillnaden i plånboken: förmånligare ränta, mindre avgifter

Räntesatsen för mindre lån och krediter kan ofta vara väldigt hög och i längden kan även ett litet lån bli mycket dyrt. Flexibelt Lån har alltid en förmånlig ränta på 4,9% - 19,9%. Genom att slå ihop dina lån kan du alltså minska räntekostnaderna på ett märkbart sätt. När du bara har ett lån så betalar du också bara för en månadsavgift istället för flera, detta innebär extra besparingar för dig. Besparingen i räntor och avgifter betyder att det blir pengar över till annat.

Att sköta ett lån är enklare

Att slå ihop lån är alltså ofta ekonomiskt lönsamt, men man bör också överväga att slå ihop lån av praktiska skäl. Det är enklare att betala tillbaka ett lån, istället för att sköta många små lån och behöva komma ihåg alla enskilda låns förfallodagar. Med ett amorteringsfritt Flexibelt Lån från Komplett Bank så går samlandet av lån behändigt, du kan få låna upp till 500 000 kr och ansökningsprocessen är enkel. Komplett Bank erbjuder många förmåner jämfört med andra kreditgivare.

Komplett Bank erbjuder flexibla återbetalningsvillkor

Du kan låna från 10 000 kronor upp till 500 000 kronor, så med ett lån slår du enkelt ihop alla dina nuvarande smålån. Flexibelt Lån är amorteringsfritt, vilket betyder att du kan betala tillbaka ditt lån på ett flexibelt sätt, när det passar dig bäst. Antalet amorteringsfria månader bestämmer du själv. Vid behov kan du välja 12 amorteringsfria månader. Varje månad måste du bara betala räntor och avgifter på det belopp du tagit ut. Detta ger dig en unik flexibilitet och säkerhet inför omväxlande livssituationer..