Till innehållet
Var god vänta

Få ordning på ekonomin med ett samlingslån.

Med samlingslån menas ett lån som förvandlar flera mindre lån till ett större lån. Det nya lånet används för att betala bort de tidigare lånen och på så vis samla alla skulder i ett enda lån. Oavsett om du har problem med din personliga ekonomi eller om du av andra orsaker har samlat på dig flera mindre lån, så lönar det sig nästan alltid att ha ett större lån i stället för flera små lån.

Det är klokt att först jämföra olika lån som erbjuds på marknaden. Om du inte har möjlighet att låna med säkerhet eller med en kontantinsats kan det vara svårt att få ett traditionellt banklån. Jämför räntan och månadskostnaderna för de lån som erbjuds, men kom också ihåg att jämföra de villkor och förmåner som följer med de olika lånen.

Flexibelt Lån fungerar utmärkt som samlingslån

Hos Komplett Bank erbjuder vi ett Flexibelt Lån som passar till många olika behov. Flexibelt lån är ett av marknadens absolut mest flexibla lån, och vi erbjuder alltid förmånliga räntor och månadsavgifter. Du kan ansöka om lån på 10 000 - 500 000 kronor här via vår webbplats. Hela ansökningsprocessen är mycket smidig och du kan förvänta dig ett svar med ett erbjudande mycket snabbt. Flexibelt lån passar utmärkt som ett samlingslån och erbjuder passande förmåner för dig som vill få din ekonomi på fötter igen.

Med Flexibelt lån får du ett obegränsat antal amorteringsfria månader, vilket i praktiken betyder att du själv kan bestämma när du amorterar på ditt lån. Ju snabbare du amorterar, desto kortare blir lånetiden. Du bestämmer takten själv. I vårt erbjudande ger vi dig en låneram. Du kan låna så mycket du vill inom låneramen. Det betyder också att du kan låna den summa som du har amorterat på nytt, så länge du håller dig inom den låneram du blivit tilldelad.

Vem kan ansöka om Flexibelt Lån?

Det är mycket enkelt att ansöka om lån via Komplett Bank. Du behöver varken säkerhet eller kontantinsats för att få ett lån hos oss. Du bör vara minst 20 år gammal, vara folkbokförd i Sverige sedan minst 3 år tillbaka och varken ha betalningsanmärkningar eller inkassoskulder. Du bör också ha en e-postadress som du använder aktivt. All viktig information gällande ditt lån kommer nämligen att skickas till den e-postadress som du uppger vid ansökan, även svaret med vårt erbjudande.

Om du uppfyller dessa krav kan du genast göra en ansökan här på vår webbplats. Det tar endast några minuter att fylla i ansökan och när du fått svaret med ett erbjudande av oss kan du i lugn och ro bekanta dig med detta erbjudande innan du bestämmer dig.