Var god vänta

Samla små lån

Hos Komplett Bank kan du samla små lån

 

Att samla flera små lån till ett förmånligare lån är i de flesta fall väldigt lönsamt. En förmånligare ränta, endast en avgift istället för flera och bara ett förfallodatum att hålla reda på är de vanligaste fördelarna. Beroende på kreditgivare kan du också få andra fördelar när du samlar små lån. Till exempel Komplett Banks Flexibelt Lån erbjuder mer anpassningsbara återbetalningsvillkor än vad du är van med. Läs mer och fundera på om också du borde samla dina nuvarande små lån till ett förmånligt Flexibelt Lån.

 

Vad betyder det att samla små lån?

I praktiken så sker samlandet på så vis att du tar ett lån som du betalar bort dina gamla lån med. Då blir det bara ett lån kvar att sköta istället för flera små lån. Ett dylikt upplägg har många fördelar. Den främsta är att du sparar pengar. När du bara betalar en avgift istället för flera så sparar du en kännbar summa pengar varje månad. Du kan också spara i rena räntekostnader. Små lån kan ha väldigt höga räntor så de blir ofta dyra med tiden. Ett större privatlån kan du få till förmånligare villkor. Till exempel så har Flexibelt Lån från Komplett Bank en nominell ränta som alltid är mellan 4,9% - 19,9%, vilket är en väldigt konkurrenskraftig räntenivå.

Förutom att du sparar pengar så sparar du också tid och nerver. Att sköta endast ett lån är betydligt mindre ansträngande än att hålla reda på flera lån som du dessutom antagligen tagit från olika kreditgivare. Istället för att behöva komma ihåg flera förfallodatum blir det bara ett kvar.

 

Samla små lån till ett Flexibelt Lån

Med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank kan du samla små lån flexibelt. Lånet erbjuder en förmånlig ränta, flexibla återbetalningsvillkor, ett obegränsat antal amorteringsfria månader och en enkel och snabb ansökningsprocess.

När du söker Flexibelt Lån blir du tilldelad en kreditram vars övre gräns bestämmer hur mycket du får låna. Inom ramen kan du ta ut och betala av på ditt lån enligt eget tycke och smak. Du kan ta ut hela beloppet på en gång eller lämna lämna kvar en del i reserv för senare bruk. Ränta betalar du naturligtvis endast för det belopp som du tagit ut.

Flexibelt Låns flexibla återbetalningsvillkor är det som skiljer lånet från andra. Lånet är ett så kallat amorteringsfritt lån, du behöver alltså inte amortera på det varje månad, om du väljer att göra så så betalar du endast räntor och avgifter varje månad. Du kan alltså själv bestämma när och i vilken takt du sköter amorteringen. Lånetiden är inte fastslagen, den beror på hur snabbt du klarar av att amortera. Denna flexibilitet i återbetalningen av ditt lån ger dig vid behov väldigt låga månadskostnader. Du hamnar inte i trubbel med ett Flexibelt Lån även om din ekonomi skulle vara i gungning under viss perioder.

 

Såhär samlar du små lån

Att samla lån och krediter på Komplett Bank går enkelt och snabbt. Du kan söka ett lån under vilken tid på dygnet som helst, var du än befinner dig. En ansökan går att göras fast med en telefon, så länge som du har en internetanslutning. Fyll i ansökan och skicka in den. Du får snabbt ett svar där vi meddelar din kreditram, räntan och de andra villkoren. Vi begär också eventuellt om ytterligare dokumentation, den skickar du i så fall enkelt in elektroniskt. Lånet kan tas ut direkt efter att dokumentationen är kontrollerad och du har signerat det slutliga lånekontraktet, i bästa fall redan under samma dag.