Till innehållet
Var god vänta

Samla mikrolån

Samla mikrolån för att få bättre villkor på dina lån

Mikrolån kan vara en bra lösning då man är i behov av en mindre summa pengar snabbt. Ibland kan det dock av olika skäl bli problem med dessa lån men som tur är så kan man samla mikrolån. Lånen brukar oftast ha en väldigt kort återbetalningstid - som kortast kan löptidens längd röra sig kring 15-30 dagar. Vid större belopp brukar dock lånetiden vara längre. 

I vissa fall kan det hända att man över en period samlar på sig ett större antal små dyra lån. Om det uppstår problem med att betala tillbaka dessa lån eller villkoren annars är ogynnsamma kan du samla lån hos Komplett Bank för att få en längre, flexiblare återbetalningstid och en bättre ränta. 

 

Betala bort de dyra lånen

De som har gett dig ett mikrolån vill naturligtvis ha sina pengar tillbaka och kan nog vara flexibla med återbetalningstiden. Men ibland räcker det inte och då kan man behöva samla mikrolånen. Nu kan du ta ett Flexibelt Lån från Komplett bank och betala bort dyra mikrolån eller andra lån du har från tidigare. Du kan även baka in dina mikrolån tillsammans med exempelvis något annat dyrt privatlån eller en obetald kredit. Komplett Banks nominella ränta är 4,9% - 19,9% och månadskostnaderna är bland de lägsta på marknaden. Byt ut dina dyra lån och samla dem hos Komplett Bank - det lönar sig.

 

Samla mikrolån med bra förmåner

När du vill bli av med dina mikrolån eller andra dyra lån så kan du ha svårigheter att hitta en långivare som låter dig samla lån till lika bra villkor som Komplett Bank. Den nominella räntan är låg och avgifterna rimliga för att även den effektiva räntan ska hållas låg. Komplett Banks lån har inte bara en låg ränta utan också andra fina förmåner. 

Lånet kan betalas tillbaka i den takt du vill. Du får hålla så många amorteringsfria månader du vill. Det du dock ska betala är räntor och avgifter som förfaller för den delen av lånet du har tagit ut. Komplett Bank fakturerar alltså aldrig för den del av ditt lån du inte har utnyttjat. Möjligheten till att hålla amorteringsfria månader ger en efterlängtad flexibilitet i dina låneärenden.


Du behöver aldrig mer låna från andra ställen

Amorteringsfriheten är en av Flexibelt Låns bästa förmåner. Därtill är det också möjligt att ta ut mer pengar när det behövs via Komplett Bank. Den del av lånet som du har betalat tillbaka åt oss blir tillgängligt för dig att ta ut igen. Om du i framtiden behöver finansiering så kan du utnyttja ditt gamla lån. På så sätt undviker du att igen låna från olika ställen och ha flera lån med sina egna förfallodagar att hålla reda på. När du lånar från Komplett Bank säkrar du framtida anskaffningar och behöver aldrig mer söka lån från någor annat ställe.

När du har lån på flera ställen betalar du avgifter för varje enskilt lån och villkoren på alla dina lån blir kanske inte så bra. På Komplett Bank kan du lita på att du alltid får ett väldigt konkurrenskraftigt lån. Med en förmånlig ränta och de lägsta månadskostnaderna på marknaden ser vi till att våra kunder har det bra. Möjligheten att själv bestämma över sitt lån har gjort att Flexibelt Lån redan är ett enormt populärt lån i både Norge och Finland. Skicka in en ansökan, samla mikrolån eller andra lån och njut av ett modernt lån som är både snabbt och förmånligt.