Till innehållet
Var god vänta

Samla lån till låg ränta

På Komplett Bank kan du nu samla lån och få en låg ränta. Att låna pengar är ett bra sätt att finansiera de anskaffningar som man inte har pengar till för tillfället. Men tiden kan det dock hända att man har flera olika lån hos olika kreditgivare som man måste hålla reda på. Månadskostnaderna kan bli höga när det varje månad ska betalas räntor och avgifter till varje enskilt lån. Då kan man fråga sig om det inte finns ett bättre sätt att sköta sina skulder på.

VI har faktiskt redan svaret på den frågan, och svaret är Flexibelt Lån. Du kan nu samla lån och få en bättre ränta med Komplett Banks Flexibelt Lån. Ett lån som alltid har en nominell ränta på 4,9% - 19,9%, låga avgifter och bra återbetalningsvillkor. Att samla lån genom att ta ett nytt lån kan låta konstigt. Men du kan faktiskt spara tusentals kronor på att ta ett nytt, förmånligt lån och betala bort de gamla och dyra skulderna.

Att samla lån till låg ränta lönar sig

Du får inte bara en låg ränta för alla dina lån när du väljer att samla dem. Du slipper också alla olika avgifter som varje enskilt lån har. Det är också jobbigt att hålla reda på när varje lån ska betalas. Genom att samla de lån du har från tidigare får du ett nytt lån med en förmånlig ränta samtidigt som du bara behöver betala en faktura i månaden. På så vis underlättar du din vardag och din ekonomi.

Om din ekonomiska situation har blivit bättre sen du senast lånade pengar kan du få betydligt bättre villkor och en låg ränta när du ansöker om ett nytt lån. När du samlar lån till låg ränta blir det betydligt mer pengar över till annat varje månad. Dessa pengar kan du då använda till att betala tillbaka det du är skyldig istället för att de går till räntor och avgifter. Desto snabbare du betalar tillbaka ditt lån, desto mer sparar du i längden eftersom du betalar ett mindre antal månadskostnader.

Betala tillbaka i egen takt

Hos Komplett Bank får du alltid själv bestämma takten du betalar tillbaka ditt lån med. Du måste varje månad betala räntor och avgifter men du kan hålla så många amorteringsfria månader du behöver. Du får också själv avgöra när och hur mycket du vill amortera på ditt lån. Komplett Banks Flexibelt Lån har förmåner som många andra långivare inte kan erbjuda. När du ansöker om lån blir du tilldelad en låneram på mellan 10 000 och 500 000 kronor, inom denna ram kan du senare också ta ut mer pengar till annat om du så behöver. Om det uppstår ett behov av pengar någon gång i framtiden kan du ta ut mer pengar utan att behöva göra en ny låneansökan!

Sänk din månadskostnad redan idag

Nu har du chansen att samla dina lån, sänka dina månadskostnader och samtidigt få en flexibilitet i din ekonomiplanering som du aldrig tidigare haft. På Komplett Bank fyller du i en ansökan på bara några sekunder. Du behöver inte lämna ditt hem en enda gång under loppet av låneprocessen för att kunna få ditt lån beviljat.

Borta är också den tid då du var bunden till en strikt återbetalningsplan med hårda amorteringskrav. Gör en investering som garanterat lönar sig, samla lån till låg ränta och du kan spara tusentals kronor i räntor och avgifter.