Var god vänta

Samla ihop lån

Samla ihop lån och spara pengar

 

Samla ihop lån nu och du kan spara tusentals kronor i lånekostnader. Du kan ha flera lån, kreditkortsräkningar eller delbetalningar på gång. Antalet månadsfakturor som dessa genererar kan kännas överväldigande, det kan bli svårt att hålla koll på alla räkningar och deras betalningsdatum. När man har flera lån lönar det sig att fundera på att samla dem. Du sparar inte bara tid utan också pengar. Det kan nämligen bli kostsamt och onödigt tidskrävande att betala ränta och avgifter för flera mindre lån.

Orsaken till att det lönar sig att samla lån är att du betalar bara ränta och avgifter på ett lån istället för på flera. Du får bara en månadsfaktura istället för flera, på så vis blir det lättare att följa med hur mycket dina lån egentligen blir att kosta dig. Då blir också planeringen av framtiden klarare och enklare samtidigt som du sover betydligt bättre om nätterna.

 

Samla ihop lån hos Komplett Bank

Med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank får du betydligt mer flexibla villkor till samlandet av dina lån än på något annat ställe. Dessutom går det snabbt att ansöka om lån, oberoende av när eller var du befinner dig. Du behöver inte heller någon säkerhet för lånet. Bekanta dig med vårt lån och fyll i en ansökan på vår nätsida. Sparandet kan börja redan idag.

Till skillnad från de flesta andra lån så är Komplett Banks lån också flexibelt då det gäller återbetalningen. Du är inte bunden till strikta lånetider eller stora månadsrater, utan du får själv bestämma i vilken takt du betalar tillbaka lånet. Samla lån och krediter med Komplett Banks lån så behöver du inte göra amorteringar varje månad. Det räcker med att du alltid bara betalar de förfallande betalningarna med räntor och avgifter. De amorteringsfria månaderna är obegränsade så du kan betala av på lånet när du vill, enligt den tidtabell du själv väljer. Du kan även ta ut mera pengar också de du redan betalat tillbaka, inom den låneram du blir tilldelad.

 

Flexibelt Lån erbjuder många förmåner till den som vill samla ihop lån

  • En flexibel återbetalning: Du betalar tillbaka på lånet då när det passar din ekonomiska situation bäst.
  • Du kan istället för många olika lån få endast ett som täcker dina behov av lån i storleksklassen 10 000 - 500 000 kr, med en ränta på endast 4,9% - 19,9%.
  • Lånets ansökningsprocess är snabb och enkel och pengarna kan i bästa fall tas ut redan samma dag. Du kan ta ut pengarna direkt efter att en lönespecifikation är kontrollerad och du har signerat din offert.
  • Du behöver inte hitta någon lämplig egendom att uppge som säkerhet eller begära någon att gå i borgen för ditt lån.
  • Du kan ta ut det du betalat tillbaka på lånet på nytt inom den låneram du blivit beviljad.

 

Varför lönar det sig?

Många har bra erfarenheter av att samla lån. Många beslutar sig för att samla ihop lån till ett enda för det gör den egna ekonomin klarare och för att det minskar kostnaderna som orsakas av lånen. Många har lyckats spara en massa pengar medan återbetalningen av lånen har blivit betydligt enklare. De flesta som har samlat lån har upplevt att det är väldigt mycket enklare att betala en månadsfaktura istället för flera. På Komplett Bank erbjuder vi dessutom lånevillkor som är flexibla och tack vare det passar de flesta. Sök ett lån via nätet, då har du också chansen att spara tusentals kronor.