Till innehållet
Var god vänta

Samla dyra lån och krediter

När det känns som att du har för många lån från tidigare med höga månadskostnader kan du samla dyra lån och krediter hos Komplett Bank. Hos oss kan du få betydligt bättre villkor än du har för dina gamla skulder. 

Ett par är nöjda för de ska samla dyra lån och krediter

Att låna är inget ovanligt och många väljer att ta lån för att finansiera sina planer och drömmar. Men då du har lånat har du kanske tagit ett onödigt dyrt lån eller så har det med tiden samlats ett antal olika lån från flera långivare. Man kanske ännu klarar av alla sina avbetalningar men ändå tycker att det går åt för mycket pengar varje månaden till betalningarna. Då kan det vara skäl att kolla om man inte kunde hitta ett vettigare alternativ. Passa på att samla lån och krediter, så snabbt som redan idag!


Samla lån i alla storlekar

Det kan handla om ett stort och dyrt lån eller flera mindre lån, på Komplett Bank har du möjlighet till ett omläggningslån på mellan 10 000 och 500 000 kronor. Komplett Bank erbjuder ett lån som går under namnet Flexibelt Lån, med förmånlig ränta och gynnsamma återbetalningsvillkor, så att du ska kunna samla dyra lån och krediter. Lånet går snabbt att ansöka om och få beviljat, man behöver ingen säkerhet för att kunna få lån.

Till en början behöver du räkna den totala summan du är skyldig, samt kostnaderna för de skulder du har varje månad. När du har alla utgifter på det klara vet du vad du egentligen betalar varje månad. Med hjälp av vår låneräknare kan du sedan få en vägledande bild av hur mycket det kunde kosta dig att samla dina lån hos oss. När du är redo kan du skicka in en ansökan via vårt webbformulär, vi svarar så fort som möjligt med ett erbjudande där du får veta vilka villkor vi kan ge dig ett lån med.


 


Vem kan samla dyra lån och krediter hos Komplett Bank?

Hos Komplett Bank kan du samla alla typer av lån och krediter du har sedan tidigare. Det vi kräver för att du ska kunna låna är att du är folkbokförd i Sverige, har fyllt 20 år och inte har någon registrerad betalningsanmärkning eller inkassoskuld. Uppgifterna vi kräver av dig finns i vårt ansökningsformulär. Vid eventuella ansökningar om större lånebelopp behöver vi en kopia av den senaste lönespecifikationen. Du behöver inte lämna ditt hem eller posta några papper, hela ansökningsprocessen görs via nätet och dokumenten kan laddas upp på vår nätsida.


Flexibelt Lån

Komplett Banks Flexibelt Lån går inte bara snabbt att ansöka om. En förmånlig ränta och flexibla återbetalningsvillkor garanterar att du kommer billigare undan än med andra lån. Med en låg ränta och förmånliga avgifter blir de totala kostnaderna för lånet betydligt lägre. Flexibelt Lån är amorteringsfritt, du väljer alltså själv när du amorterar på lånet. Man kan välja att betala tillbaka lånet i en snabb takt eller göra avbetalningar de månader som det passar en bäst. Man kan också ta ut mer pengar inom sin egen låneram om man så önskar. Behöver du höja lånet vid ett senare tillfälle är även det möjligt, det är bara att kontakta oss i så fall.
 


Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, uppläggningsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.