Var god vänta

Samla dina lån hos Komplett Bank

Samla dina lån till ett lån enkelt hos Komplett Bank. Om du har många mindre lån från tidigare lönar det sig att överväga om du borde slå ihop dem till ett enda lån. Genom att samla dina lån kan du spara pengar och underlätta återbetalningen av lånen. Du gör en helt märkbar vinst med att samla flera lån till ett. I och med att du har flera lån betalar du mer i räntor och avgifter än vad du skulle göra med ett lån. Återbetalningen av lånen blir också lättare. Istället för att du måste komma ihåg när flera räkningar förfaller behöver du endast ha koll på en räkning.

På Komplett Bank kan du samla dina lån för upp till 500 000 kronor. Du kan ansöka om refinansiering vilken tid på dygnet som helst. Komplett Banks Flexibelt Lån erbjuder sökanden gedigna förmåner. Bekanta dig med Komplett Banks Flexibelt Lån och dess förmåner och samla dina lån redan idag!

Så här samlar du dina lån hos Komplett Bank

Fyll i ansökan här på denna sida. När du matar in den summa du önskar låna så kommer det fram en ruta där du kan kryssa i och välja att ‘’Samla andra lån och krediter’’. Fyll sedan i resten av ansökan så kommer du vidare med processen. Du får genast ett preliminärt beslut. Vid behov så frågar vi ännu eventuellt efter ytterligare dokumentation. För att du ska kunna samla dina lån så behöver vi också uppgifterna på lånen du vill samla.

Du kan skicka alla nödvändiga dokument via den länk du får. Vi kontrollerar dokumenten och skickar ett slutligt beslut till dig. Efter ett godkänt lånebeslut så betalar vi bort de gamla skulderna du valt att samla. De pengar som eventuellt blir över efter vi har löst de gamla lånen, betalar vi ut till ditt konto. Lånebeslutet godkänner du enkelt med ditt BankID.

Flexibelt Lån erbjuder många förmåner

Komplett Banks Flexibelt Lån är ett väldigt vettigt alternativ då du vill samla dina lån. Du behöver endast betala räntor och avgifter varje månad. Flexibelt Lån har amorteringsfrihet, det betyder att du kan betala tillbaka ditt lån enligt din egen förmåga och hålla amorteringsfria månader när du vill eller behöver. Du kan också välja från månad till månad vilket belopp du vill amortera.

Flexibelt Lån har även en flexibel låneram. Du blir tilldelad en låneram när du gör din ansökan. Inom denna ram kan du låna på nytt. När du betalar tillbaka på ditt lån så går alltså den summa du har betalat tillbaka att tas ut igen. Du kan alltså ta i bruk så mycket som du har betalat tillbaka, utan att behöva göra en ny låneansökan. En Flexibel låneram är behändig då du exempelvis i ett senare skede behöver finansiering till nya köp.

Samla dina lån snabbt med en förmånlig ränta

Att samla lån kan vara mycket vettigt, på Komplett Bank går det dessutom väldigt kvickt och med bra villkor. Komplett Banks ränta är alltid förmånlig och ligger mellan 4,9 och 19,9%. Räntan beräknas individuellt för varje sökande, din ränta framkommer i låneavtalet. Den nominella räntan fastställs vid ansökan och är baserad på den bedömning vi gör av varje lånesökande.

Låneansökan går att göra helt och hållet på nätet. Fyll i dina uppgifter och skicka in en ansökan. Vi behandlar ansökan omedelbart och du får ett snabbt svar.