Var god vänta

Samla alla lån till ett

Samla alla lån till ett och spara tid, nerver och pengar. Om du har många olika lån eller dyra microlån som drar onödigt mycket pengar varje månad lönar det sig att överväga att samla alla lån till ett. När du bara betalar av på ett lån istället för många så har du bara en utgift, och behöver inte komma ihåg flera olika betalningsdagar. Du sparar också in en hel del med att bara ha ett lån. Komplett Banks Flexibelt Lån är ett väldigt vettigt sätt att samla lån och krediter på. 

Samla alla lån till ett och spara pengar

 

Vad betyder det i praktiken att samla alla lån till ett?

När du samlar eller slår ihop lån så tar du i praktiken ett större lån som du betalar bort alla andra lån med. Fördelen med att göra såhär är att istället för att du betalar för flera olika låns avgifter har du endast ett lån och en avgift kvar. Redan detta är ofta väldigt lönsamt. När du samlar alla lån till ett med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank så är det mycket möjligt att även dina räntekostnader sjunker. Om ett eller flera av dina lån har en hög ränta kan du verkligen göra en kännbar inbesparing. Flexibelt Lån har nämligen en ränta som är väldigt förmånlig och ligger mellan 4,9% och 19,9%.

 

Samla lån enkelt på nätet

Du kan samla alla lån till ett enkelt på nätet nu genast. Att söka ett Flexibelt Lån är väldigt enkelt. I högra kanten ser du vårt webbformulär för låneansökan. Här anger du den totala summan för lån du har från tidigare (eller mer, om du behöver ännu mera lån). Ge dina personuppgifter, ange din nettoinkomst och skicka iväg ansökan. Identifieringen sker med BankID.

Du får ett snabbt svar till din e-post. Vi kan be dig att skicka vissa dokument till oss, exempelvis dinn lönespecifikation. Alla dokument vi begär om kan laddas upp på nätsidan eller bifogas i ett e-postmeddelande. När vi har gått igenom dokumenten så skickar vi dig den slutgiltiga låneofferten. Om du accepterar offerten kan du teckna avtalet med BankID och så kan du ta ut pengarna.

När du har tagit ut lånet kan du betala bort alla befintliga lån på en gång. Nu blir det bara ett lån och en faktura kvar att sköta. Som en bonus har du nu fått ett lån som har en unik flexibilitet i återbetalningen.

 

Samla alla lån till ett med Flexibelt Lån från Komplett Bank

När du samlar dina lån med Flexibelt Lån får du ett lån som anpassar sig enligt din situation. Flexibelt Lån är amorteringsfritt. Det betyder att du kan betala tillbaka det i helt egen takt. Du kan hålla paus från amortering så ofta och länge som du vill eller din ekonomiska situation kräver. Det räcker att du betalar de räntor och avgifter som förfaller varje månad. Den amorteringsfria tiden är inte begränsad och du behöver inte skilt meddela att du vill hålla amorteringsfria månader.

Du har också möjlighet att ta ut den delen av lånet du redan betalat tillbaka. Om du alltså om du under en viss period i ditt liv behöver ett nytt lån undvika att göra en ny ansökan genom att ta ut mera pengar på det lån du redan har. Enkelt, förmånligt och framför allt flexibelt. Skicka in en ansökan för att låna från Komplett Bank!