Var god vänta

Lösa lån och krediter

Det är oftast en bra idé att lösa lån och krediter. Det är inte alls ovanligt att man samlar på sig flera små lån och krediter som man måste betala tillbaka på varje månad. Det kan upplevas som dyrt och onödigt att betala räntor och aviavgifter på flera olika lån. Därför lönar det sig att betala av lånen och krediterna så fort som möjligt. Att lösa lån betyder att man betalar av dem.

 

Att lösa lån och krediter lönar sig


Du vinner på att lösa lån och krediter

Oftast har man ju tagit ett lån för att man inte haft pengar tillgängliga för en planerad eller oväntad utgift. Ifall man flera gånger hamnat i den situationen kan det bli otroligt dyrt att betala av på lånen varje månad, vilket i sin tur kan leda till att man blir tvungen att ta nya lån. Det här leder i slutändan till en ohållbar situation och kan orsaka stora ekonomiska bekymmer. Att lösa lånen och krediterna är därför det enda rätta. Det kan du göra genom att ta ett nytt lån för att betala av alla de gamla skulderna. Det låter kanske dumt att lösa lån och krediter genom att ta ännu ett lån. Men med ett förmånligt lån med goda villkor istället för många små dyra lån kan du spara flera tusenlappar varje månad.

Att samla alla dina lån till ett enda gör inte bara att du sparar stora summor pengar. Det gör även din ekonomiska vardag betydligt enklare eftersom du bara har ett lån att betala tillbaka på. Du sparar tid och energi genom att endast behöva betala en faktura. 

Lösa lån och krediter med Flexibelt Lån från Komplett Bank

Små, snabba lån har i regel väldigt ogynnsamma villkor och att ha flera sådana lån är inte lönsamt på något plan. Genom att ta ett Flexibelt Lån från Komplett Bank kan du betala av dina gamla lån och samla alla dina skulder på ett och samma ställe. Vårt lån har låga avgifter och gynnsamma återbetalningsvillkor.

Det är enkelt att ansöka om ett lån från Komplett Bank. Du gör det från vår hemsida och vi svarar på din låneansökan till din e-post. Du behöver ett giltigt Bank-ID för att godkänna lånevillkoren. Du får ett lån utan säkerhet på upp till 500 000 kronor från oss. Ett sådant lån hjälper troligen dig att betala av dina gamla lån och krediter. 

Att ha många lån som du varje månad är tvungen att betala dyra räntor för kan vara stressande då det aldrig är roligt att behöva oroa sig för sin ekonomi. Det kommer kännas befriande att ha alla sina lån samlade på ett och samma ställe och få bort månadskostnaderna med en enda betalning. 

Flexibelt Lån - Ett förmånligt sätt att lösa lån och krediter

Vårt lån utan säkerhet som vi kallar Flexibelt Lån är ett av de förmånligaste på marknaden för lån utan säkerhet. Vår nominella ränta ligger alltid på 4,9-19,9%. Vårt lån är dessutom amorteringsfritt. Det innebär att du varje månad måste betala räntorna och avgifterna på lånet, i övrigt betalar du bara tillbaka så mycket som du har möjlighet till. Behöver du hålla en eller flera amorteringsfria månader så är det helt okej så länge du betalar avgifterna för lånet. 

När du blir beviljad ett lån från Komplett Bank får du en kreditram att fritt låna pengar ur. Du behöver inte ta ut hela lånesumman på en gång, utan du bestämmer hur stort behovet är just nu. Resten av pengarna finns kvar i din låneram för eventuella senare behov. Den summa du amorterar på ditt lån blir alltid möjlig att ta ut igen. Det här gör att du kan låna mer pengar ur din egen låneram om behov uppstår. Du blir inte tvungen att ta flera små lån, utan det räcker med lånet från Komplett Bank.