Var god vänta

Att lösa lån är lönsamt

Det finns två anledningar till att lösa lån. Har man pengar över kan man välja att lösa ett helt lån på en gång, på så vis behöver man inte fundera på den saken mera. Den andra anledningen är att man kan få lägre månadskostnader från en annan kreditgivare än den som ursprungligen gett en lånet. Då ersätter man de gamla, dyrare skulderna med ett nytt lån.

Ett par ska lösa lån

Lån ska alltid betalas tillbaka i något skede. Det är klokt att lösa lån i ett så skyndsamt som möjligt. På så vis sparar du in pengar genom att de totala kostnaderna för lånet minskar. Det är exempelvis bättre att betala tillbaka ett lån på 12 månader än 16. I detta exempel sparar du kostnader för räntor och avgifter för 4 månader. 

Alltid om du har möjlighet så lönar det sig att betala tillbaka hela summan eller en större del av ditt lån. Om du har lån med hög ränta och dåliga villkor kan du också lösa dessa lån genom att ta ett nytt lån med gynnsammare villkor.

 

Lösa lån med Flexibelt Lån
Det är lätt hänt att man tar många mindre lån och krediter. Dessa kan ofta ha höga räntor och avgifter, dolda kostnader och korta avbetalningstider. När månadskostnaderna blir höga börjar man fort tänka om man inte kunde få bättre villkor någon annanstans. Då kan man välja att lösa de lån man har med ett nytt lån, något man även kallar refinansiering eller att samla lån.

Om du har ett lån eller flera olika dyra skulder och funderar på att lösa lån så lönar det sig att göra det med ett Flexibelt Lån. Komplett Banks Flexibelt Lån är ett lån utan säkerhet för 10 000 till 500 000 kronor. Komplett Banks lån är väldigt konkurrenskraftigt jämfört med andra alternativ. Hos Komplett Bank får du inte bara en förmånlig ränta, du får andra förmåner också. 


Komplett Bank erbjuder bland annat flexibel amortering 
Flexibelt Lån har en flexibel amortering. Du väljer själv när du gör avbetalningar på lånet, det finns inga amorteringskrav. Vi är nöjda så länge som du varje månad betalar räntor och avgifter på lånet. Om din ekonomi tillåter det så kan du naturligtvis betala tillbaka lånet i en snabb takt och samtidigt spara in på de totala kostnaderna för lånet.

Med Flexibelt Lån kan man också ta ut pengar inom den låneram man blir tilldelad. När man lånar från Komplett Bank behöver man inte ständigt vara orolig för lånet och avbetalningarna. När du har möjlighet att göra amorteringar så rekommenderar vi att du såklart att gör det. Vi har valt att inte ha hårda amorteringskrav för att på så vis kunna ge dig flexibilitet i de situationer det kan behövas.


Du kan lösa lån redan idag
Nu kan du snabbt och enkelt lösa lån. På Komplett Bank sker ansökningsprocessen snabbt. Du behöver inte uppge någon säkerhet, fyll bara i de uppgifter som finns i vårt formulär och skicka iväg ansökan. Vi svarar inom kort.

Låt inte dessa planer bli kvar oförverkligade. Att betala tillbaka dyra lån är inte roligt. Ta nytta av förmånerna som Komplett Bank erbjuder och ta det första steget mot en mer kontrollerad privatekonomi. Skicka in en ansökan redan idag, så kan vi berätta hur mycket det skulle kosta dig att lösa lån.

 

Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, uppläggningsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.