Var god vänta

Lösa dyra lån och skulder

Att lösa dyra lån och skulder är lönsamt

Vill du lösa dyra lån och skulder som du har samlat på dig? Att lösa sina lån betyder att man betalar bort lånen. Ifall du har många lån och skulder från tidigare som äter upp största delen av din månadsinkomst är det ett vettigt alternativ att lösa dem genom att ta ett nytt, förmånligt lån som du betalar bort de gamla skulderna med. På så vis kan du spara flera tusenlappar i månaden. Enligt de allra flesta blir det komplicerat och ansträngande att betala tillbaka på flera lån och skulder.

 

Varför ska man lösa dyra lån och skulder?

Det är inte ovanligt att man med tiden samlar på sig många olika lån och skulder. Det finns kreditgivare som tar allt för höga räntor och har dyra avgifter. Om du har flera dyra lån och skulder så blir det en hel del arbete för dig. När det kommer olika räkningar från flera håll kan det bli svårt att hålla koll på alltihopa. Samtidigt betalar du aviavgifter för flera lån, istället för bara ett. Om du tar fram räknaren och börjar räkna hur mycket du totalt betalar kan det vara otroligt höga summor vi talar om. Därför lönar det sig att samla lån och krediter.

När du löser dina dyra lån och skulder så samlar du alla dina skulder på ett ställe med ett nytt lån. Då kan du få betydligt bättre ränta än för dina tidigare skulder och så får du bara en faktura i månaden. Du sparar tid, nerver och framför allt pengar. Här på Komplett Bank erbjuder vi dig möjligheten att lösa dyra lån och skulder genom att ta vårt Flexibelt Lån. I vårt lån kombineras en förmånlig ränta med gynnsamma återbetalningsvillkor. Ansökan gör du enkelt och snabbt på vår nätsida.

 

Flexibelt Lån från Komplett Bank för att lösa dina skulder

Med vårt Flexibelt Lån kan du betala bort dina gamla skulder och njuta av ett nytt, förmånligt lån som dessutom är väldigt anpassbart enligt varje låntagares livssituation. Du får en nominell ränta på mellan 4,9% - 19,9%. Lånet är ett amorteringsfritt lån. Detta betyder att du varje månad får en räkning med det som du ska betala i räntor och avgifter men summan du amorterar är upp till dig själv. Du bestämmer alltså helt och hållet själv takten du sköter återbetalningen i. Du kan få 10 000 - 500 000 kr i lån från Komplett Bank. När du söker ett lån blir du tilldelad en kreditram du får låna inom. Du kan ta ut hela lånebeloppet på en gång eller sprida ut dina uttagningar. Du betalar räntor och avgifter endast för den del av kreditramen som du har tagit ut.

Positiva upplevelser av att lösa dyra lån och skulder

Många människor har bra erfarenheter av att lösa dyra lån och skulder. När det blir för tidskrävande att hålla reda på flera lån och skulder så beslutar sig många för att lösa dem. Det ger en klarhet i den egna finansiella situationen och man sparar in på den totala kostnaden för lånen. Inte undra på att de flesta tycker att det är lönsamt att lösa dyra lån och skulder. På Komplett Bank kan alla som har fyllt 20 år, är folkbokförda i Sverige, saknar betalningsanmärkningar och har en regelbunden inkomst söka om ett nytt lån. Skicka in din ansökan idag.