Till innehållet
Var god vänta

Kombinera lån

Att kombinera lån är något som lönar sig ifall man har samlat på sig ett flertal lån. Om du har många lån kan det bli svårt att hålla reda på betalningar och avgifter och den totala kostnaden för lånen kan bli svår att förutse. Om du har många snabblån, kreditkortsskulder eller andra dyra lån är det vettigt att överväga att kombinera dem då det oftast är billigare i slutändan att betala av på bara ett lån. I praktiken betyder detta att du tar ett större lån och betalar bort alla dina mindre lån med det. Man amorterar då på summan av de gamla skulderna genom att göra en enda större betalning varje månad.

I många fall lönar det sig att kombinera lån, för med flera lån följer också flera månadsavgifter. Då avgifterna är enskilda för varje lån kan man spara en märkbar summa genom att kombinera alla lån till endast ett. Istället för att få fler månadsfakturor så sköter du betalningen på en gång med en månadsfaktura.

Amorteringsfrihet erbjuder en oerhörd flexibilitet

Du kan kombinera lån hos de flesta banker. Det lönar sig att få offert från olika aktörer och göra dina egna jämförelser. Komplett Bank erbjuder ett förmånligt sätt att samla lån och krediter. Vårt lån har alltid en förmånlig ränta, flexibla återbetalningsvillkor och marknadens lägsta månadskostnader. Dessutom har Komplett Banks lån en betydande förmån: amorteringsfrihet.

Amorteringsfrihet betyder att om du inte vill eller kan så behöver du inte betala av på ditt lån varje månad. Det räcker att du betalar fakturerade räntor och avgifter i tid varje månad. Du kan ha ett obegränsat antal amorteringsfria månader hos Komplett Bank. Nu har du äntligen makten att själv bestämma nedbetalningsplanen för ditt lån. Du kan också ta ut mer pengar inom den låneram du blivit tilldelad. Detta betyder att när det finns tillgänglig kredit i låneramen kan du ta ut mer lån. Nu kan du planera din egen ekonomi mer flexibelt än förr.

Kombinera dina lån direkt - sök Flexibelt Lån på nätet

Då du ska kombinera dina lån lönar det sig att först kolla upp all information om dina nuvarande lån och räkna ihop det totala lånebeloppet. Kontrollera också att du fyller alla krav för att kunna få låna. På Komplett Bank krävs det att man är minst 20 år gammal och har regelbundna inkomster. Du ska också vara folkbokförd i Sverige och sakna registrerade betalningsanmärkningar.

Om du fyller ovan nämnda krav kan du skicka in en ansökan till Komplett Bank. Välj först hur mycket du behöver och fyll i resten av uppgifterna. Du får ett svar med preliminärt lånebesked direkt. Signeringen gör du sedan med ditt BankID.

På Komplett Bank får du dessa förmåner när du kombinerar lån

  • Ett lån, och endast en utgift att sköta.
  • Amorteringsfrihet: du betalar tillbaka på ditt lån då då det passar dig bäst, om du vill behöver du endast betala räntor och avgifter varje månad.
  • Du tar ut och betalar tillbaka på lånet helt hur du vill, inom den kreditram du blir tilldelad.
  • Att ansöka om lån är enkelt och snabbt, i bästa fall kan du ta ut pengarna samma dag.
  • Du behöver ingen säkerhet eller borgensman för att söka lån.