Var god vänta

Låna till renovering

När man vill förnya köket, badrummet eller göra en annan renovering i sin bostad kan det vara ett bra alternativ att låna till renoveringen från Komplett Bank. 

Någon har låna till renovering och har köpt flera verktyg med samma

Många går ofta och funderar på att det skulle vara trevligt med en renovering för att fräscha upp sin bostad. Vissa kan redan ha hunnit kolla på nya tapeter de vill ha och en soffa som skulle passa perfekt in i den nyinredda bostaden, men blir alltid besvikna när de märker att de inte har tillräckligt med pengar för att kunna förverkliga renoveringen. Att ta ett lån till renoveringen är ett bra sätt att få de pengar man behöver för att få renoveringen gjord ordentligt.

 

En renovering är en investering

En renovering kan märkbart öka trivseln därhemma, men också öka bostadens värde. När en renovering görs ordentligt kan den ge bostaden ett betydligt högre marknadsvärde än vad själva renoveringen kostar. Potentiella köpare på bostadsmarknaden vill flytta in till bostäder i vilka man inte behöver oroa sig över att något behöver renoveras. Hyresgäster värdesätter speciellt mer omfattande renoveringar högt, så har man nyligen gjort en köks- eller badrumsrenovering så uppskattas det på hyresmarknaden.

När du beslutar dig för att börja renovera ditt hem kan du begära ett låneerbjudande av oss på Komplett Bank. Komplett Banks Flexibelt lån är ett renoveringslån som räcker till både stora och små renoveringar. Du kan få ett lån mellan 10 000 och 500 000 kronor för att förverkliga renoveringen du drömmer om. Komplett Banks lån har alltid en förmånlig ränta, flexibla återbetalningsvillkor och låga månadsavgifter.

Amortera när du vill

Du kan själv välja när du gör dina amorteringar på ditt lån från Komplett Bank. Lånet är amorteringsfritt, så du kan själv lägga upp tidtabellen för återbetalningen av lånet. Det du dock måste betala varje månad är lånets ränta och avgifter. Den flexibilitet vi erbjuder gör det lättare för dig att planera din personliga ekonomi. Ibland kanske du får oväntade kostnader som gör att du vill hålla en amorteringsfri månad och endast vill betala räntan och avgifterna. En annan månad kanske det finns mera pengar att betala av på lånet med.

Du kan också ta ut ett större lån inom den låneram vi tilldelar dig. Det här kan vara behändigt om renoveringen av någon orsak blir dyrare än planerat och man inte vill avstå från den ursprungliga planen och visionen man har för renoveringen.

Låna till renovering snabbt

Du vill kanske inleda renoveringen så snabbt som möjligt? Komplett Banks lån går att ansöka om väldigt snabbt här på nätet genom att fylla i vårt ansökningsformulär. Du behöver bara veta hur stor summa du vill låna, fylla i dina uppgifter och skicka iväg ansökan.

Det går oftast fort för oss att behandla din ansökan. Då vi gjort det skickar vi en låneoffert till dig. Fyll i ansökan här på nätet och få ett erbjudande på det mest flexibla lånet på marknaden. Komplett Bank är ett väldigt bra alternativ för dig som vill få pengarna snabbt. Om du är nöjd med våra lånevillkor kan du skriva under kontraktet med BankID. Med andra ord kan processen gå väldigt fort och du kan ha pengarna på kontot redan samma dag som du skickar in en ansökan.