Till innehållet
Var god vänta

Privatlån utan säkerhet

Privatlån utan säkerhet är ett bra sätt att få pengar snabbt. Liknande lån förekommer under olika benämningar som till exempel konsumtionslån eller blancolån. Traditionellt har man mest använt sig av termen blancolån men privatlån och konsumtionslån har blivit mer allmänt förekommande då man vill understryka att lånet specifikt är menat för konsumtion.

Privatlån är snabba att ansöka om och få. Man behöver inte uppge någon säkerhet eller ha en borgensman för att bli beviljad lån av detta slag. Med ett privatlån kan du fritt disponera pengarna, alltså använda dom hur du vill. På Komplett Bank har vi en låneram för privatlån på upp till hela 500 000 kronor som du kan använda för att göra både större och mindre köp.

 

Privatlån utan säkerhet

 

Att få privatlån utan säkerhet är snabbt

När man söker efter lån som kräver någon typ av säkerhet så drar det vanligtvis ut på tiden innan man får pengarna. När du är i behov av pengar kan du ansöka om privatlån direkt från Komplett Bank genom att fylla i formuläret vi har här på nätet. Att fylla i formuläret tar bara en kort stund. Vi behandlar din ansökan snarast och skickar dig ett erbjudande till din e-postadress.

Oberoende av vad du tänkt använda pengarna till kan du skicka in en ansökan nu och få ett erbjudande av oss redan idag. Erbjudandet vi skickar dig är inte bindande utan lånekontraktet blir giltigt först när du signerat det med hjälp av BankID. Hela processen är väldigt enkel och går att göra helt och hållet online.

 

Att tänka på när du söker privatlån

Då du letar efter det privatlån som passar just dig och jämför vad olika långivare har för lånevillkor att erbjuda är troligen räntan som ges på lånet det första du tittar på. Räntans storlek påverkar hur mycket lånet kommer att kosta dig. Hur stor ens ränta är varierar från person till person. Det finns olika sätt för hur man räknar ut vilken ränta man är villig att erbjuda en låntagare.

Viktigt att komma ihåg är att inte endast se på den nominella räntan på lånet. Till den nominella räntan tillkommer det ofta olika uppläggnings- och aviavgifter. Genom att lägga ihop den nominella räntan och alla extra kostnader får man fram den så kallade effektiva räntan. Den effektiva räntan är alltså de totala kostnaderna för ditt lån och det är den som du egentligen betalar. Det är också den man ska använda när man jämför lån. Då vi på Komplett Bank ger dig ett erbjudande så ger vi dig också en beräkning av den effektiva räntan.


Privatlån från Komplett Bank

Att ansöka om lån och få det beviljat går snabbt på Komplett Bank. Om allt går bra så kan pengarna vara på ditt konto samma dag som du signerar avtalet med BankID. Vi beviljar privatlån på mellan 10 000 och 500 000 kronor. Du kan även ta ett större lån om så behövs, bara du håller dig inom den låneram som vi ger dig.
Vårt lån har fri amortering, du får själv välja i vilken takt du vill betala tillbaka lånet. Detta hjälper dig att planera din egen ekonomi bättre och ger dig möjligheten att spara in på den totala mängden räntor och avgifter du betalar för lånet. 

Komplett Banks lån ger dig en flexibilitet som många långivare inte kan erbjuda. Du kan fylla i en ansökan redan idag och se vad vi kan erbjuda just dig.