Till innehållet
Var god vänta

Privatlån snabbt från Komplett Bank

Det kan lätt uppstå ett behov av att få ett privatlån snabbt. Har diskmaskinen plötsligt gått sönder? Har du stött på ett oemotståndligt erbjudande på bilen du alltid velat ha? Ibland kan livet komma med en överraskning. Det kan även dyka upp ett unikt tillfälle eller erbjudande som bara händer en gång i livet. Har man inte tillräckligt med pengar i spargrisen är ett privatlån ett bra sätt att få fram pengar snabbt.

Privatlån går att ansöka om från Komplett Bank här via nätet. Hos Komplett Bank kan man få ett privatlån utan säkerhet på från 10 000 kronor ända upp till 500 000 kronor. Då att privatlån kan sökas utan någon säkerhet kan vi också erbjuda en enkel och snabb ansökningsprocess som sker helt och hållet via nätet. Har du ekonomin under kontroll och annars goda förutsättningar att få lån så kan pengarna skickas till ditt konto nästan direkt du skrivit på lånekontraktet.

Privatlån snabbt

 

Privatlån snabbt utan säkerhet på nätet

När du är i ett trängande behov av pengar har du inte tid för trams. Om ens diskmaskin har gått sönder eller man äntligen hittat ett perfekt erbjudande så vill man inte behöva ringa banken för att komma överens om en tidpunkt för låneförhandlingar. Som tur är så behöver man inte längre gå på utdragna låneförhandlingar, stå ut med de korta öppettider bankkontor har eller leta fram en lämplig säkerhet för lånet.

Det enda du behöver för att få ett privatlån snabbt från Komplett Bank är en fungerande internetanslutning. Lånet kan sökas utan att du behöver lämna hemmet en enda gång - att söka lån blir inte lättare än såhär. Du kan ansöka om lån utan att uppge någon säkerhet. Fyll i ansökan vi har här på vår nätsida. Du kan göra det direkt. Du får ett svar på din ansökan genast. Pengarna kan du ta ut så fort vi har kontrollerat dina löne- och skatteuppgifter. I bästa fall kan pengarna tas ut redan samma dag du skickar in ansökan.

 

Privatlån till alla ändamål

Hos Komplett Bank kan du låna till alla tänkbara ändamål. Det kan vara en motorcykel eller en roddbåt, en renovering av badrummet eller ett lån till en kontantinsats för den nya bostaden. Vi har till skillnad från vissa konkurrenter valt att slå ihop alla de olika benämningarna som finns för privatlån (ex. Billån, båtlån, blancolån) under ett och samma lån, vilket vi kallar Flexibelt Lån. Flexibelt Lån är ett modernt privatlån som man kan ansöka om extremt snabbt. Man får själv välja hur man använder lånet.

 

Privatlån snabbt med en förmånlig ränta och flexibla återbetalningsvillkor

När man söker ett lån är det viktigt att veta vad man kommer att få för ränta. Även ett litet lån kan bli dyrt om det har en hög ränta. Komplett Banks Flexibelt Lån erbjuder alltid en förmånlig ränta på mellan 4,9% och 19,9%. Den slutliga räntan bestäms från fall till fall och beror på den sökandes ekonomiska situation. Din ränta berättar vi i svaret du får på din ansökan. 

När du funderar på varifrån du ska få ett privatlån snabbt är Flexibelt Lån är ett bra val för dig som både vill ta ett lån snabbt men ändå ha vettiga villkor på lånet. Du behöver inte göra amorteringar varje månad. För oss räcker det att du betalar räntor och avgifter varje månad. Amorteringarna kan du göra i egen takt, utgående från din förmåga. 

 

Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, uppläggningsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.