Till innehållet
Var god vänta

Privatlån online

Privatlån online är ett modernt sätt att ta lån

Det är betydligt enklare att ta ett privatlån online än att gå till banken för att sköta sina låneförhandlingar. Bankerna har begränsade öppethållstider och det kan vara svårt att hitta tid till att besöka ett bankkontor och fylla i en låneansökan. Det kan även vara svårt att få ledigt från jobbet för att göra en låneansökan och i framtiden kan det också hända att du behöver gå till banken för fortsatta låneförhandlingar. Nu behöver du inte boka någon tid för att göra en låneansökan eller springa på andra möten angående ditt lån. Du kan låna pengar genom att ansöka om ett privatlån online. Lånet kan också signeras elektroniskt, så du kan befinna dig var som helst då du får ditt lån. Enkelt och smidigt - så som det ska vara.

 

Privatlån går snabbt att söka online

Komplett Banks Flexibelt Lån är ett privatlån du kan få 10 000 till 500 000 kronor med, utan någon säkerhet. Ansökan om privatlån kan göras online 24/7. Du kan befinna dig var som helst då du tar lånet. Så länge som du har tillgång till internet kan du alltid göra en ansökan. Ansökan går att göra med mobil, surfplatta, dator eller något annat som kan kopplas till nätet och har någon typ av tangentbord. All kommunikation angående lånet sker online, via e-post. Du behöver aldrig lämna ditt hem för att besöka ett kontor för att förhandla om lånevillkor eller fylla i papper. All information och eventuell dokumentation som kan behövas skickas enkelt in via nätet. 

Privatlån online från en pålitlig kreditgivare

När du ska söka ett lån på nätet vill du ha en pålitlig kreditgivare. Komplett Bank har blivit enormt populärt redan i Norge och Finland på grund av den flexibla återbetalningen och en förmånligare ränta jämfört med andra lån på marknaden. I bästa fall kan den nominella räntan på ditt lån vara så låg som endast 4,9%. Den maximala räntan är 19,9%. Avgifterna är också låga så de totala kostnaderna för lånet hålls då på en rimlig nivå. Med ett Flexibelt Lån får du en kreditram du kan låna inom. Den del av lånet du redan har betalat tillbaka kan du ta ut på nytt. 

Komplett Banks lån har amorteringsfrihet. I situationer då din ekonomi är lite sämre kan du alltså välja att endast betala räntan och avgiften varje månad. Hos Komplett Bank väljer du alltid hur mycket du amorterar, om du alls gör det. Antalet amorteringsfria månader är obegränsade. Vi rekommenderar att man lägger upp en förnuftig avbetalningsplan för sig själv. Om det uppstår tillfälliga problem med din ekonomi så behöver du inte vara rädd för att hamna i trubbel på grund av ditt lån. Komplett Banks Flexibelt Lån anpassar sig till ditt behov och tryggar en fortsatt finansiering om du behöver det.

Ansök om lån idag - svar direkt

Efter att du har fyllt i en ansökan och skickat in den behandlar vi den omedelbart. Svar på din låneansökan får du direkt. I svaret får du veta om du kommer att ha möjlighet att låna från oss och vilka villkor vi kan erbjuda dig. Blir din ansökan avslagen är det på grund av att vi tyvärr inte för tillfället kan erbjuda dig ett lån. Men om du har ekonomin i skick kan pengarna betalas in på ditt konto samma dag som du gjort en ansökan. Att fylla i en ansökan binder dig inte till att ta ett lån, hör av dig redan idag och se vilken lösning vi kan erbjuda just dig.