Till innehållet
Var god vänta

Privatlån till låg ränta

På Komplett Bank kan du få ett privatlån till låg ränta och enormt flexibla återbetalningsvillkor. Nominella räntan på våra lån är alltid 4,9% - 19,9%, vilket är en väldigt konkurrenskraftig räntenivå på den nuvarande marknaden. Den slutliga räntesatsen bestäms på basis av en helhetsbedömning av den ekonomiska situationen hos varje enskild sökande.

Ett privatlån är till för dig som söker finansiering till något speciellt behov, projekt eller dröm. Eftersom lånet ges utan säkerhet behöver du inte pantsätta något för att få lånet, men däremot blir räntan lite högre än hos lån med säkerhet. Detta beror på att långivaren tar en större risk då de delar ut lånet. Däremot får låntagaren friheten att själv välja vad pengarna används till, ändamålet är alltså inte fastställt. Lånet kan vara till en dator, hushållsapparat, bil, semesterresa eller båt. Ett mindre lån är också ett utmärkt alternativ för en kontantinsats till ett större köp. När du söker ett lån så behöver du inte göra någon närmare redogörelse över vad du ska ha pengarna till, du kan använda dom direkt till vad du vill.

Vad betyder privatlån?

Termen privatlån betyder att ett kontrakt mellan en privatperson och ett privat låneföretag görs. Som namnet antyder är det huvudsakligen tänkt att tas av privatpersoner och lånen erbjuds primärt av privatägda företag.

Ett privatlån kännetecknas av att det är snabbt att få även om det handlar om större summor än bara ett par tusenlappar. Lånen är inte ämnade för något särskilt syfte. Privatlån liknar mer ett normalt banklån än olika sms- och snabblån vars storlek är mindre och kraven på låntagaren är lindrigare. För ett privatlån behöver du ingen säkerhet eller borgensman så du kan hålla dina låneärenden för dig själv.

För vem är ett privatlån lämpligt?

För att få ett privatlån bör du ha regelbundna inkomster, vara 20 år gammal och ha bra kreditvärdighet. Du behöver dock ingen säkerhet så du måste inte heller pantsätta din egendom eller begära någon att gå i borgen för lånet.

Lånet passar akuta pengabehov och det är enklare att ansöka om ett privatlån än ett banklån, och oftast också snabbare. Fördelarna med lånet är snabbheten, en flexibel återbetalningstid, mindre krav på sökanden än vid traditionella banklån och större lånebelopp än hos mindre sms-lån och liknande. Ett privatlån möjliggör också återbetalning av större inköp enligt en mera flexibel återbetalningstidtabell än vad vanliga banklån klarar av att erbjuda.

Hur söker du ett privatlån till låg ränta?

Komplett Banks amorteringsfria Flexibelt Lån är ett privatlån med låg ränta som du kan söka enkelt direkt på nätet. Det är bara att fylla i ansökan som finns på denna sida och så får du en låneoffert om en stund. Hela ansökningsprocessen sker från början till slut elektroniskt. Med ett Flexibelt Lån finansierar du smidigt även större anskaffningar. På Komplett Bank får du följande förmåner:

Du kan söka lån utan säkerhet. Du kan hålla dina låneärenden privata och behöver inte söka fram en lämplig säkerhet eller borgensman.

Pengarna betalas som snabbast ut redan under samma dag som du gjort en ansökan. Vi kontrollerar eventuella bilagor och så kan du skriva under kontraktet med BankID.

Du har tillgång till ett obegränsat antal amorteringsfria månader. Under dessa månader betalar du endast räntor och avgifter.

Det är möjligt att ta ut mer lån inom din kreditram. När du betalar av på ditt lån blir pengarna tillgängliga för dig att ta ut igen.