Till innehållet
Var god vänta

Privatlån direkt

Ta ett privatlån direkt från Komplett Bank om du vill ha en snabb och flexibel lösning när du är i behov av pengar.

Vårt privatlån går att söka här på webben genast och svaret kommer direkt. Du behöver ingen säkerhet eller borgensman för att kunna få ett lån. Komplett Banks lån har en nominell ränta som ligger mellan 4,9% och 19,9%. Komplett Banks lån har många lönsamma förmåner. Läs vidare för att få veta varför vårt lån är ett av de konkurrenskraftigaste på marknaden.

Privatlån både direkt och pålitligt från Komplett Bank

När man ska ta ett lån direkt finns det många kreditgivare som erbjuder relativt tvivelaktiga lån. De är snabba att få men man bör vara försiktig. Lån som har kort återbetalningstid kan vara farliga och orsaka problem i det långa loppet. Vissa lån kan ha en låg nominell ränta men också ha väldigt höga avgifter vilket leder till att lånet i verkligheten kan bli enormt dyrt. Komplett Bank har sedan flera år tillbaka erbjudit flexibla lösningar i Norge,Finland och Sverige.

Hos Komplett Bank kan du lita på att du får en förmånlig ränta och en av marknadens lägsta månadskostnader. När du gör en ansökan får du ett svar omedelbart. I vår låneoffert hittar du den nominella räntan vi kan erbjuda just dig. Vi anger också avgiften för lånet i offerten. Orsaken till att du kan få ett privatlån så snabbt hos Komplett Bank är för att vi har digitaliserat den traditionella låneansökningsprocessen. Allt sköts på nätet. Nu är det enkelt att fylla i en ansökan, skicka in eventuell dokumentation och skriva under lånet. Pengarna betalas direkt till kontot. Vi kan i bästa fall betala ut lånet redan samma dag som du skickat in en ansökan.

Låna till vad du vill

Med ett privatlån kan du använda ditt lån hur du vill. Lånet är inte menat för något särskilt ändamål som till exempel ett bolån som ska användas till en bostad. Med ett privatlån får du fritt välja vad du använder lånepengarna till. På Komplett Bank har du möjligheten att låna från 10 000 till 500 000 kr. Lånet täcker plötsliga kostnader som en söndrig telefon, en oväntat dyr räkning eller en större kostnad som en omfattande renovering som man kanske har planerat sedan länge. Vad än ditt behov kan tänkas vara så är det viktigt att du kan få ett privatlån direkt. För desto snabbare man har tillgång till pengarna desto bättre. Komplett Bank är ett bra alternativ för den som behöver finansiering direkt men inte vill ta ett dyrt sms-lån eller liknande.

Kan man få privatlån direkt?

För att ansöka om ett privatlån direkt ska du vara minst 20 år. Du får inte ha någon registrerad betalningsanmärkning och ska vara folkbokförd i Sverige. Regelbundna inkomster förutsätts också. I samband med att vi skickar din preliminära låneoffert kan vi be om en kopia av din senaste lönespecifikation. Håll koll på din e-posts inkorg, det är hit vi skickar dig ditt svar. All kommunikation gällande ditt lån och övriga bankärenden hos oss sköts elektroniskt.