Var god vänta

Privatlån direkt

Ta ett privatlån direkt från Komplett Bank om du vill ha en snabb och flexibel lösning då du är i behov av pengar. Vårt privatlån går att söka här på webben genast och svaret kommer direkt. Du behöver ingen säkerhet eller borgensman för att kunna få ett lån. Komplett Banks lån har en nominell ränta som ligger mellan 4,9% och 19,9%. Komplett Banks lån har många lönsamma förmåner. Läs vidare för att få veta varför vårt lån är ett av de konkurrenskraftigaste på marknaden.

 

Privatlån direkt fast från ditt eget hem

 

Privatlån både direkt och pålitligt från Komplett Bank

När man ska ta ett lån direkt finns det många kreditgivare som erbjuder relativt tvivelaktiga lån. De är snabba att få men man bör vara försiktig. Lån som har kort återbetalningstid kan vara farliga och orsaka problem i det långa loppet. Vissa lån kan ha en låg nominell ränta men också ha väldigt höga avgifter vilket leder till att lånet i verkligheten kan bli enormt dyrt. Komplett Bank har redan i åratal erbjudit flexibla lösningar i Norge och nu också i Finland och Sverige.

På Komplett Bank kan du lita på att du får en förmånlig ränta och en av marknadens lägsta månadskostnader. När du gör en ansökan får du ett svar omedelbart. I vår låneoffert hittar du den nominella räntan vi kan erbjuda just dig. Vi anger också avgiften för lånet i offerten. Orsaken till att du kan få ett privatlån så snabbt hos Komplett Bank är för att vi har digitaliserat den traditionella låneansökningsprocessen. Allt sköts numera på nätet. Nu är det enkelt att fylla i en ansökan, skicka in eventuell dokumentation och skriva under lånet. Pengarna betalas direkt till kontot. Vi kan ofta betala ut lånet samma dag som du skickat in en ansökan. Vid mindre belopp ger vi ett beslut på godkännande direkt, vid större belopp begär vi att du elektroniskt skickar in en kopia av din senaste lönespecifikation.

 

Låna till vad du vill

Med ett privatlån kan du använda ditt lån hur du vill. Lånet är inte menat för något särskilt ändamål som till exempel ett bolån som ska användas till en bostad. Med ett privatlån får du fritt välja vad du använder lånepengarna till. På Komplett Bank har du möjligheten att låna från 10 000 till 500 000 kr. Lånet täcker plötsliga kostnader som en söndrig telefon, en oväntat dyr räkning eller en större kostnad som en omfattande renovering som man kanske redan länge planerat. Vad än ditt behov kan tänkas vara så är det viktigt att du kan få ett privatlån direkt. För desto snabbare man har tillgång till pengarna desto bättre. Komplett Bank är ett bra alternativ för den som behöver finansiering direkt men inte vill ta ett dyrt sms-lån eller liknande.

 

Kan du få privatlån direkt?

För att kunna söka om ett privatlån direkt behöver du bara tillgång till en apparat som är ansluten till nätet. För att kunna få lån ska du vara minst 20 år. Du får inte ha någon registrerad betalningsanmärkning och ska vara folkbokförd i Sverige. Regelbundna inkomster förutsätts också. Kom ihåg att vid mindre summor kan vi godkänna ett lån direkt men vid större lånebelopp kan vi be om en kopia av din senaste lönespecifikation. Håll koll på din e-posts inkorg, det är hit vi skickar dig ditt svar. Det är också via e-post all kontakt angående ditt lån sker.