Till innehållet
Var god vänta

Privatlån på upp till 500 000 kr

Privatlån 500 000 från Komplett Bank

Från Komplett Bank kan du få ett privatlån på upp till 500 000 kr. Du behöver ingen säkerhet och villkoren du får är oerhört flexibla. 500 000 kr räcker till att förverkliga även större drömmar. Du förverkligar enkelt en renovering av hela huset, skaffar dig en härlig liten sommarstuga, köper en fantastisk ny bil eller så kan du ta ledigt och åka iväg och vara borta en längre tid.

När du tar ett lån från Komplett Bank får du utmärkta förmåner som ser till att återbetalningen av ditt lån sker smidigt. De obligatoriska månadsraterna är marknadens lägsta. Bekanta dig närmare med Komplett Banks utmärkta lån, skicka in en ansökan och förverkliga dina drömmar!

 

Privatlån hjälper dig att förverkliga dina drömmar

Ett privatlån är ett otroligt enkelt sätt att få en större summa pengar på. Med ett privatlån kan man få stora lånebelopp utan något krav på säkerhet. Lånet är inte ämnat för något särskilt syfte utan låntagaren väljer själv hur pengarna används.

Ett privatlån på 500 000 kr kan öppna möjligheter du inte trodde fanns inom din räckvidd i en snar framtid. Detta är också ett privatlåns syfte - att du ska kunna förverkliga dig själv redan nu. Många går omkring och känner att något fattas i vardagen och att de inte når sin fulla potential. Med ett lån kan du förgylla din vardag redan nu, och betala för det längre fram i tiden, istället för att vänta på att du ska få sparat ihop tillräckligt med pengar. 

 

Privatlån 10 000 - 500 000 kr från Komplett Bank

På Komplett Bank kan du få privatlån från 10 000 kr upp till 500 000 kr. Du ansöker om lånet helt och hållet via nätet. Du behöver ingen säkerhet och i bästa fall får du pengarna samma dag som du söker lånet. Efter att vi mottagit din ansökan så svarar vi direkt. När du söker ett privatlån på 500 000 kr begär vi en kopia av din lönespecifikation. Kopian går också att skicka in via nätet, vid mindre belopp krävs inte nödvändigtvis detta dokument. När vi kontrollerat en eventuell lönespecifikation så blir lånet tillgängligt för signering. Du kan ge din signatur med BankID och pengarna betalas direkt till ditt konto. Enkelt och snabbt, precis så som det ska vara. 


Kan du få ett privatlån på 500 000 kr?

Hur mycket man kan få i privatlån varierar individuellt. Ett beslut görs på basis av uppgifterna du skickar in åt oss. Vi gör en bedömning enligt en viss modell som vi använder oss av. Med hjälp av denna modell bestämmer vi hur mycket vi kan låna dig och till vilken ränta. Den nominella räntan på våra lån är alltid 4,9% - 19,9%. Om din ansökan blir avslagen så kan vi tyvärr inte i nuläget erbjuda dig något lån. Det enda sättet som du säkert kan få veta om du kan få låna 500 000  kr på är genom att skicka in en ansökan. Av våra sökande förutsätter vi en ålder på minst 20 år, regelbundna inkomster, inga registrerade betalningsanmärkningar och att man är folkbokförd i Sverige. Om du fyller dessa kriterier så kan du skicka in en ansökan bara på några minuter. Vi svarar omedelbart och så får du veta hur mycket just du kan låna.