Till innehållet
Var god vänta

Låna privatlån

Att låna privatlån går snabbt och smärtfritt. Ett privatlån kräver ingen säkerhet och du får själv bestämma hur du använder pengarna. Du kan göra en renovering i badrummet, satsa på inredningen i bostaden eller åka iväg på en länge efterlängtad semester. Genom att låna privatlån har du fria händer att åstadkomma sånt du alltid drömt om. Lånet kan du enkelt ansöka om via internet.

Någon ska låna privatlån

 

Låna privatlån 10 000 - 500 000 kr

På Komplett Bank kan du nu låna privatlån ända upp till 500 000 kr. Nu behöver du inte längre grubbla över varifrån du snabbt kan få pengar då det behövs. Komplett Banks privatlån går att söka om dygnet runt, helt och hållet via nätet. Du kan befinna dig var som helst, så länge som du har en fungerande internetanslutning så kan du skicka in en ansökan. Vi strävar efter att svara på varje ansökan direkt. Då får du så snabbt som möjligt veta med vilka villkor du kan låna ditt privatlån. När du är redo så kan offerten signeras med BankID och pengarna kommer direkt till ditt konto.

I dagens samhälle är tid mera värdefullt än tidigare. Därför har vi gjort det möjligt att både ansöka om lån var och när som helst och att få lånet beviljat snabbt. När du vill låna större belopp kan vi kräva att få se din senaste lönespecifikation, även detta dokument kan skickas in via nätet. För att få uppleva en modern och smidig låneansökningsprocess så behöver du endast fylla i webbformuläret som finns här på samma sida som denna artikel.

 

Låna privatlån och samla gamla lån

När du lånar privatlån har du också möjligheten att samla lån, krediter och andra skulder du har sedan tidigare. Ett privatlån är utmärkt till ändamålet. Du kan spara tusentals kronor genom att göra detta. Få alla olika månadsvisa fakturor du har från gamla skulder samlade i endast en återkommande betalning. Samtidigt sparar du pengar genom att inte behöva betala avgifter och räntor för alla enskilda skulder du har. På så vis ökar du också din kreditvärdighet. Låter det som något du skulle vara intresserad av eller behöva så kan du välja att ‘’samla andra lån och krediter’’ då du fyller i lånebeloppet i vårt webbformulär.

 

Vem kan låna privatlån?

Alla som har fyllt 20 år, är folkbokförda i Sverige och är utan betalningsanmärkningar kan ansöka om privatlån hos Komplett Bank. Varje ansökan bedöms individuellt, vi försöker bygga upp en realistisk helhetsbild av din situation och utgående från den så ger vi dig dina lånevillkor. Du behöver också ange en e-postadress du kollar regelbundet för det är dit vi skickar all viktig information och till den får du även länken du behöver för att underteckna lånet.


Varför Komplett Bank

  • Ett stort privatlån - du kan låna ett privatlån på upp till 500 000 kr, utan krav på säkerhet
  • En enkel och snabb ansökan via nätet
  • Samla skulder du har från förr
  • Amorteringsfrihet - du betalar tillbaka då du själv vill och har ett obegränsat antal amorteringsfria månader
  • Förmånlig nominell ränta: 4,9% - 19,9%, i låneofferten framgår även lånets avgifter så du får veta de totala kostnaderna för ditt lån
  • Du kan ta ut mer pengar inom din låneram, oberoende om du har betalat tillbaka hela lånebeloppet eller delar av det. Ingen skild ansökan behövs