Till innehållet
Var god vänta

Bästa privatlånet för dig

Att jaga det bästa privatlånet är någonting som lönar sig i det långa loppet. När man behöver låna pengar så vill man såklart inte få olönsamma villkor som leder till omåttligt höga kostnader. Att hitta det bästa privatlånet för dig är inte nödvändigtvis så enkelt som man skulle tro.  Privatlån som ges med en låg ränta kan verka lockande. Man ska vara försiktig med dessa lån för de kan innehålla dolda höga månadsavgifter. Det är faktiskt ofta så att dina totala månadskostnader antagligen blir högre än om du tog ett lån med en högre nominell ränta, men är utan dessa dyra avgifter.

För någon kan det vara viktigt att ha ett lån som har flexibla återbetalningsvillkor. Då kan man själv planera återbetalningen. På så vis kan man låna pengar i lugn och ro utan att behöva oroa sig över en strikt återbetalningsplan som långivaren lägger upp åt en. För att du ska kunna jämföra lån effektivt och hitta det bästa privatlånet för dig bör du ha klart för dig vad du prioriterar och vilka egenskaper du värdesätter högst när det kommer till lån.

Bästa privatlånet


Hitta det bästa privatlånet

Att hitta det bästa privatlånet är som sagt kanske inte så enkelt som det låter. När du reder ut vad som riktigt är det bästa privatlånet bör du jämföra lån. I jämförelsen ska du använda den effektiva räntan. Detta är alltså de totala kostnaderna du betalar för ditt lån, med andra ord den nominella räntan och alla de andra avgifterna ihopslagna. På så vis får du fram vad den faktiska kostnaden för ditt lån skulle bli.

 

Bästa privatlånet för dig som värdesätter en flexibel återbetalning

På Komplett Bank har vi valt att namnge vårt privatlån till Flexibelt Lån. Vi har inte bara en förmånlig ränta utan också andra förmåner som gör vårt lån till ett av de bästa privatlånen på marknaden. Vi tycker att det är viktigt att kunden inte bara får en förmånlig ränta utan också flexibilitet i sin återbetalning. Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder lån med sådana villkor som inte alla andra långivare klarar av.

Varje månad måste räntor och avgifter givetvis betalas men man får själv välja i vilken takt man amorterar lånet. Du kan amortera precis så stora belopp du vill. Du kan betala av lånet i en snabb takt för att spara in på lånets totala kostnader. Flexibelt Lån är det bästa privatlånet för dig som vill ha ett lån med bra ränta och gynnsamma villkor. Nu är det slut på alla sömnlösa nätter, med Flexibelt Lån har du inget att oroa dig för!

 

Bästa privatlånet för dig som vill få pengar snabbt

Flexibelt Lån går även snabbt att få. Vår moderna låneansökningsprocess som till 100 procent äger rum på internet garanterar att du får ett lån snabbt. Vi har ett kort formulär här på vår nätsida, vilket du i praktiken fyller i på nolltid. All kommunikation som gäller ditt lån sker per e-post och eventuella dokument vi kan komma att behöva går att skicka in direkt på nätet. Du behöver inte lämna ditt hem en enda gång för att bli beviljad ett lån. Fyll i ansökan och upplev den snabba ansökningsprocessen i praktiken. Du får ett svar på din ansökan direkt.

 

Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, uppläggningsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.