Till innehållet
Var god vänta

Ansök om privatlån

Ansök om ett privatlån och få ett svar direkt. På Komplett Bank har vi effektiviserat ansökningsprocessen någor enormt. Du skickar in din ansökan elektroniskt för att få veta om du kan få låna, svar får du direkt. Ansökan kan göras dygnet runt. Minsta beloppet är 10 000 kronor och det största är 500 000 kronor. Du kan ansöka om privatlån dygnet runt. Du får direkt ett svar där vi också informerar hur mycket du kan få låna. Tack vare den moderna ansökningsprocessen så behövs inget invecklat pappersarbete och låneansökan är inte bunden i varken tid eller plats.

Privatlån är till för att du ska kunna göra större investeringar i din vardag. Om du ständigt går omkring och funderar på något du vill ha men inte har råd med just nu är ett privatlån en bra låneform för dig. Du får låna till vad än du vill, lånet är inte bundet till något visst ändamål som t.ex. ett bolån är. Du behöver inte heller någon säkerhet för att få låna. På Komplett Bank får du friheten att välja vad du använder dina pengar till. Vår nominella ränta ligger alltid mellan 4,9%-19,9%. Det medför att du får låga avgifter och återbetalningsvillkor som är oerhört flexibla.

Ansök om privatlån då det passar dig bäst

 

Såhär ansöker du om privatlån

Eftersom du har navigerat dig till vår webbsida så är du redan en god bit på väg till att göra en ansökan. Härnäst berättar vi hur du kommer igång och hur ansökningsprocessen framskrider: Fyll i vårt ansökningsformulär som finns på vår webbsida. Där frågar vi bland annat efter vilket lånebelopp du önskar låna och en del andra uppgifter. Det är denna information som behövs för att vi ska kunna behandla din ansökan och på basis av infomationen ger vi dig ett preliminärt lånebeslut, så var noga då du fyller i dina uppgifter! Om du har lån eller krediter från förr kan du även passa på att samla lån och krediter i samband med din ansökan.

Efter att du mottagit vårt preliminära lånebeslut får du veta om du kan få låna, samt hur mycket. Då det ska beviljas större lånebelopp kan lånebeslutet komma bifogat med en begäran om ytterligare dokumentation för att låneansökan ska kunna godkännas. Vid mindre belopp finns detta steg nödvändigtvis inte med.

När allt är i ordning och den eventuella dokumentationen har skickats in och kontrollerats av oss så blir låneavtalet redo att skrivas under. Låneavtalet kan du skriva under var som helst så länge du har tillgång till BankID. Då avtalet är signerat så sker utbetalningen av pengarna direkt till ditt konto. På Komplett Bank sköts ditt ärende snabbt, säkert och otroligt smidigt. Om du fyller i en ansökan nu kan du i bästa fall ha pengarna på ditt konto redan idag.

 

Kan jag ansöka om ett privatlån?

Alla kan ansöka om privatlån, men vi har vissa krav för att lånet ska kunna beviljas. Först och främst finns det ett par grundläggande saker: Man måste ha fyllt 20 år, vara folkbokförd i Sverige och sakna registrerade betalningsanmärkningar eller inkassoskulder. Utöver det så förutsätts en god återbetalningsförmåga.

Komplett Bank gör en utvärdering av din återbetalningsförmåga utgående från uppgifterna du fyller i. Tack vare våra moderna metoder sker utvärderingen mycket snabbt. Komplett Bank är en kreditgivare som redan har nöjda kunder såväl i Norge som i Finland. Ansök om privatlån idag och bli en av våra kunder.