Till innehållet
Var god vänta

Räkna ut månadskostnad på lån

Du kan nu räkna ut månadskostnad på lån enkelt hos Komplett Bank. Vi har en lånekalkylator här på vår sida där du enkelt kan se olika månadskostnader. I kalkylatorn kan du dra markören sidlängs för att se minimibeloppet att betala för lånet varje månad. Med lånekalkylatorn kan du räkna ut månadskostnaden för lån på mellan 10 000 och 500 000 kr. Att beräkna månadskostnad för lån har aldrig varit enklare.

Månadskostnaden du ser när du använder vår kalkylator räknas ut med en nominell ränta på 8,9%, vilket är en genomsnittlig ränta på de lån vi ger ut. I verkligheten så är Komplett Banks nominella räntor från 4,9% till 19,9%. Vad din egentliga ränta och månadskostnad blir bestäms på grundlag av en kreditbedömning vi gör individuellt för varje enskild sökande.

Flexibelt Lån med låg månadskostnad

Komplett Banks Flexibelt Lån har låga månadsavgifter och väldigt gynnsamma återbetalningsvillkor för konsumenten. Du kan göra en lånekalkyl direkt här på vår nätsida. Räkna ut månadskostnad för lån med hjälp av räknaren och notera hur låga minimibeloppen blir.

På Komplett Bank kräver vi inte mer än att man betalar räntor och avgifter varje månad, det finns inga krav på amortering. Flexibelt Lån är ett lån som anpassar sig lätt till låntagarens föränderliga livssituation. Genom att slopa amorteringskravet ger vi dig en större frihet i och med att du själv får välja när du vill göra dina amorteringar. Du kan då bättre planera din egen ekonomi och behöver inte bli stressad ifall det ser ut som att du inte kommer att klara av att amortera vissa månader. Antalet amorteringsfria månader man kan hålla är obegränsat.

Varför räkna ut månadskostnad för lån?

Att räkna på månadskostnad för lån är ett bra tecken. Det visar att du som låntagare tar stort ansvar för din förmåga att betala tillbaka lånet. En bra planering av sin ekonomi är A och O när man lånar pengar. När du är säker att du åtminstone klarar av att betala räntor och avgifter varje månad ska du också göra upp en återbetalningsplan. Lånet måste alltid i slutändan betalas tillbaka. Flexibelt Lån erbjuder dig dock möjligheten att få lite andrum om du råkar hamna i en situation som gör det svårt för dig att amortera varje månad.

Räkna ut månadskostnad för lån och låna idag

När du ska börja räkna på månadskostnaden för ett lån så finns det antagligen en bakomliggande orsak till det. Många tröttnar på känslan att de inte får några planer eller drömmar förverkligade och väljer då att låna pengar. Varför vänta flera månader eller år på att skrapa ihop pengarna du skulle behöva redan idag?

Med Flexibelt Lån får du ett lån utan säkerhet, med gynnsamma villkor och dessutom väldigt snabbt. När du vet vilken månadskostnad som du klarar av att betala är det bara att skicka in ansökan via vårt formulär här på webbplatsen. Det går snabbt och enkelt att fylla i ansökan. Observera att all kommunikation angående låneprocessen görs elektroniskt. Därför är det viktigt att du ger oss en giltig e-postadress som du kollar regelbundet. Ett låneerbjudande skickas till din e-postadress så fort som möjligt efter att ansökan kommit in.