Till innehållet
Var god vänta

Jämför lån

När det finns många olika kreditgivare på marknaden som erbjuder olika lösningar lönar det sig att jämföra lån. När man söker ett lån har kreditgivare olika modeller för att räkna ut risken de tar när de lånar ut pengar. Räntan på lånet bestäms på basis av bland annat dina inkomster och kredituppgifter.

Det lönar sig att skicka in ansökningar till olika kreditgivare och se vad för villkor du kan få. Många långivare väljer dock att endast uppge den nominella räntan för lånet i sina erbjudanden. När du jämför lån ska du använda den effektiva räntan i din jämförelse. Den effektiva räntan får du fram genom att räkna ut de totala kostnaderna för lånet, inklusive den nominella räntan och alla avgifter som tillkommer i samband med lånet.

När du funderar över dina lånevillkor från Komplett Bank behöver du inte vara rädd för att det ska finnas några dolda kostnader för lånet. När du får ett erbjudande från Komplett Bank finns den effektiva räntan alltid redan uträknad åt dig. 

Ett par jämför lån

 

Jämför lån i olika storlekar från Komplett Bank

På Komplett Bank delar vi ut lån mellan 10 000 och 500 000 kronor. Lånet kallas Flexibelt Lån och är ett lån man inte behöver någon säkerhet för. Med låneräknaren här på vår sida kan du nu enkelt jämföra lån i olika storlekar och vad deras månadskostnad skulle kunna bli. I räknaren använder vi en nominell ränta på 8,9%. Den verkliga nominella räntan på våra lån är mellan 4,9 och 19,9%.

Låneräknaren finns högst uppe här på sidan och är enkel att använda, prova den det lönar sig. Om du hittar ett lånebelopp som verkar passa ditt behov kan du skicka en låneansökan direkt via nätet. Alla ansökningar som kommer in behandlas väldigt snabbt. Vi kan ofta betala ut lånet samma dag som ansökan har kommit in. Allt som krävs för att komma igång är att du fyller i vårt formulär här på nätet.

För att kunna ansöka om lån bör du vara 20 år gammal och vara folkbokförd i Sverige. Du ska inte ha någon registrerad betalningsanmärkning eller inkassoskuld. En lånekalkyl kan du göra oavsett om du tänker ansöka om lån eller ej.

 

Flexibelt Lån har unika förmåner

När du ska låna lönar det sig att ha koll på sin ekonomi. Det att du jämför lån är redan ett bra tecken på att du tänker ekonomiskt. När du tar lån bör du också tänka vad din personliga ekonomi klarar av. Om du vill ha pengar över till att unna dig själv lite nöje i vardagen bör du ta det i beaktande.

Komplett Banks lån har en flexibel amortering. Du kan hålla amorteringsfria månader och endast betala räntor och avgifter om du så önskar. Ibland kan det vara så att ett lån tynger ens vardag så att man inte har möjlighet att göra sånt man vill. Med Flexibelt Låns förmånliga ränta och inga amorteringskrav blir det pengar över till annat än fasta månadskostnader.

Om du har samlat på dig ett större antal mindre skulder eller har lån med dåliga villkor kan du använda Flexibelt Lån för att refinansiera dem. Låna från Komplett Bank, betala bort alla dina gamla skulder och ha endast kvar ett, förmånligt lån.