Till innehållet
Var god vänta

Hur räknar man ut ränta på lån per månad?

Behöver du låna pengar och undrar hur du ska räkna ut ränta på lån per månad? Genom att göra en lånekalkyl får du en första uppfattning om vad ett önskat lån kunde kosta dig hos Komplett Bank. Vi garanterar låga månadsavgifter, förmånlig ränta och marknadens mest flexibla återbetalningsvillkor.

Räkna ut ränta på lån per månad med lånekalkylatorn som ger dig ett månatligt minimibelopp för lån mellan 10 000 och 500 000 kronor. Du kan sedan göra en ansökan på vår webbplats. Det tar bara några minuter att fylla i ansökan, och när du sänt in den behandlar vi den snabbt och återkommer med ett erbjudande.

Lånet som vi på Komplett Bank beviljar våra kunder kallas Flexibelt Lån. I erbjudandet som du får från oss blir du beviljad en låneram. Du kan sedan låna pengar enligt eget behov inom denna låneram. Om du till exempel har amorterat 10 000 kronor på ditt lån har du också möjlighet att låna denna summa på nytt utan att behöva ansöka om ett nytt lån. 

Amortera i egen takt

Den flexibla låneramen tillåter dig alltså att låna mer pengar vid behov, så länge du håller dig inom den låneram du blivit tilldelad. Med Flexibelt Lån får du dessutom tillgång till flexibel återbetalning. Med ett obegränsat antal amorteringsfria månader kan du själv planera hur du vill använda dina pengar och när du vill betala tillbaka på ditt lån.

Du är inte bunden till fasta månatliga amorteringar, och behöver därför inte oroa dig för att ditt liv kommer att begränsas på grund av lånet. Om du upplever att du inte har möjlighet att amortera på ditt lån så behöver du inte göra det. Du kan välja att inte amortera på lånet och i sådana fall betalar du endast ränta och månadsavgifter. Det går bra att förlänga lånetiden på detta sätt.

Flexibelt Lån med många fördelar

Flexibelt Lån är ett mångsidigt lån där låntagaren får ta del av många fördelar.

  • Snabbt och smidigt: Hos Komplett Bank är låneprocessen kort. Det tar endast några minuter att fylla i din ansökan som sedan behandlas genast. Du kan förvänta dig ett svar med ett erbjudande snarast.
  • Tillgång till pengar direkt: Eftersom ansökan och behandlingen av den kräver lite tid kan kunden få in pengarna på sitt konto redan samma dag som ansökan skickats.
  • Amorteringsfritt lån: I praktiken betyder det att du som kund själv bestämmer när och hur du vill amortera på ditt lån.
  • Lån utan säkerhet: Flexibelt Lån beviljas utan varken säkerhet, borgensman eller kontantinsats.
  • Flexibel låneram: Betyder att du enligt behov kan låna det kapital som du redan amorterat på nytt. Enda kravet är att du hålls inom den låneram du blivit tilldelad.