Till innehållet
Var god vänta

Beräkna lån så har du koll på kostnaderna

Funderar du på hur mycket du kan låna, vad ett möjligt lån kan komma att kosta dig eller vilka fördelar du kan få som låntagare?

Du kan smidigt beräkna lån hos Komplett Bank via vår webbplats. Hos oss får du snabbt svar på alla dina frågor.
Komplett Bank erbjuder ett lån som är mångsidigt och därför passar till många olika former av lånebehov. På vår webbplats kan du enkelt ansöka om lån. Du behöver inte gå ut med säkerhet eller egen kontantinsats vilket gör att ansökan och behandlingen av den sker smidigt. Det tar endast några minuter att fylla i ansökan och när du har skickat in den så behandlar vi den genast. Vi återkommer snabbt med ett svar och ett erbjudande.

Ett av marknadens mest flexibla lån

När du ansöker om lån via Komplett Bank kommer vi inte att ifrågasätta varför du behöver pengar. Vi vill göra det så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder och därför begär vi inte heller någon säkerhet eller kontantinsats av våra kunder. Vi erbjuder ett Flexibelt Lån som du som kund kan ansöka om oberoende vad du behöver pengarna till. Kanske du vill utföra en renovering i ditt hem, investera i ett fritidsintresse eller varför inte bara fylla på den egna kassan för att göra livet lite enklare. 

Lånesumman för ett Flexibelt Lån kan vara 10 000 - 500 000 kronor. När du har skickat in din ansökan behandlar vi den genast och om den godkänns så svarar vi med ett erbjudande. I bästa fall kan du ha pengarna på kontot redan samma dag. I svaret du får från oss hittar du ett erbjudande där du blir tilldelad en låneram. Då är det fritt fram för dig att ta så mycket lån du behöver inom denna låneram.

Beräkna lån med Komplett Banks lånekalkyl

Flexibelt Lån som erbjuds av Komplett Bank är ett av marknadens flexiblaste lån med låga räntor och månadsavgifter. Du kan beräkna lån genom att göra en lånekalkyl. Vi rekommenderar att du gör det för att skapa en första uppfattning om vad ett önskat lån kan komma att kosta dig. 

Vi förstår att våra kunder kan ha perioder då den egna ekonomin haltar av olika orsaker och därför erbjuder vi alla våra kunder möjlighet till amorteringsfria månader. Detta betyder i praktiken att du själv bestämmer när du vill amortera på ditt lån utan att vi överhuvudtaget blandar oss i den saken. Om du väljer att inte amortera under valda månader betalar du under de månaderna endast ränta och de avgifter som hör till lånet.

Ta ett första steg och ansök om Flexibelt Lån här på vår webbplats redan idag!