Till innehållet
Var god vänta

Gör en lånekalkyl

Att göra en lånekalkyl är vanligt när man ska söka lån. Det kan handla om större eller mindre belopp, att göra en lånekalkyl är viktigt oberoende av storleken på lånesumman. Nu kan du enkelt få fram en månadskostnad för ett visst lånebelopp. Lånekalkylatorn här på vår hemsida är ett enkelt sätt att få en vägledande bild över hur mycket ett lån kan kosta dig i månaden. Det går lätt att ändra lånebeloppets storlek i vår kalkylator, prova gärna runt med olika lånebelopp.

Observera att den ränta som används i lånekalkylatorn är 8,9% och om du väljer att göra en ansökan kan du få ett låneerbjudande med antingen en lägre eller högre ränta. Varje lånesökande bedöms individuellt och får ett personligt erbjudande. På Komplett Bank kan du få en nominell ränta som ligger mellan 4,9% och 19,9%.

Långivare har oftast olika sätt på vilka de bedömer en låntagare och räknar ut räntans storlek. Vissa långivare kanske riktar sig till en viss typ av låntagare och kan därför ge bättre villkor åt just de sökanden som de har valt att rikta sig till. Därför lönar det sig att som låntagare göra flera ansökningar till olika långivare och se vilken av dem som kan ge dig sådana villkor som passar just dig bäst.

Vem har användning av en lånekalkyl?

Alla som funderar på att ta ett lån har användning av en lånekalkyl. Det finns olika ändamål man kan ta ett lån för. Med ett lån från Komplett Bank får du själv välja hur du disponerar pengarna. Det kan handla om en semesterresa, ditt drömbröllop, anskaffning av en ny bil eller en stor renovering av hemmet. Med vår lånekalkylator får du fram månadskostnaderna för lån i olika storlekar - till olika ändamål. När du, med hjälp av vår lånekalkyl, har klurat ut den summa som du behöver och är redo att ta ditt lån så är det bara att fylla i ansökan. Ansökan kan du fylla i direkt. Du får inom kort ett erbjudande till din e-post där dina specifika lånevillkor framkommer.

På Komplett Bank kan alla som har fyllt 20 år och är registrerade i Sverige ansöka om lån. Man måste också ha en regelbunden inkomst och vara fri från registrerade betalningsanmärkningar. Annars krävs det bara en fungerande internetanslutning, e-postadress och ditt mobilnummer för att du ska kunna ta ett lån. Ansökan kan göras när som helst, till och med på vägen till jobbet eller på kvällen hemma i soffan.

Flexibelt Lån är ett lån som fås utan säkerhet. Eftersom du inte behöver uppge en säkerhet blir ansökan enklare och beviljandet av lånet snabbare. Välkommen till modern tid.

Varför lönar det sig att söka ett Flexibelt Lån från Komplett Bank?

På Komplett Bank är kunderna viktiga. Vi erbjuder våra kunder ett lån med förmånlig ränta som anpassar sig till våra kunders livssituation. Hos oss är månadskostnaderna bland de lägsta på marknaden.

Orsaken till detta är att vi inte vill att våra kunder ska hamna i trubbel. Genom att inte ha så hårda amorteringskrav erbjuder vi flexibilitet i vardagen. Man ska inte behöva oroa sig över obligatoriska amorteringar varje månad, utan endast se till att man kan betala lånets räntor och avgifter.

Bilen kan gå sönder, du kan få böter eller det kan hända något annat oväntat som är svårt att förutspå. Man kan alltid försöka gardera sig, men ibland så kan ändå behovet av pengar komma plötsligt. Med Komplett Banks lån kan du ta ut mer pengar inom den låneram som beviljas dig när du ansöker om lån. Låt oss till exempel säga att du har amorterat 60 000 kronor på ditt lån. Om du sen vill eller behöver kan du ta ut samma summa på nytt, från samma lån.

 

Med lånekalkyl kan du räkna ut en ny ränta för befintliga lån och skulder

Med hjälp av vår lånekalkylator kan du se vad det skulle kosta dig att omfinansiera dina befintliga lån och skulder. Många väljer att omfinansiera sina gamla skulder på grund av att de har hårda amorteringskrav eller onödigt höga räntor. Mata in omfattningen av dina befintliga skulder i kalkylatorn för att se om det skulle löna sig för dig att samla alla dina lån och krediter på ett ställe.

Glöm besväret med att ha dyra återbetalningar att oroa dig för och många olika återbetalningsdatum för varje lån. Ta ett Flexibelt Lån för att samla allt och samtidigt spara på dina nerver. I bästa fall kan du spara tiotusentals kronor genom att samla lån. Om du vill göra en omfinansiering är det bara att ge oss de nödvändiga uppgifterna så kan vi lösa lånen åt dig.

I en lånekalkyl är effektiva räntan viktig

Den nominella räntan berättar inte hela sanningen om kostnaderna för ditt lån. När du tar ett lån brukar långivaren också ta olika avgifter för lånet. Den effektiva räntan tar hänsyn både till avgifterna och räntan på ditt lån och är ett sätt att se de totala kostnaderna ditt lån har. Det är den effektiva räntan du ska använda dig av när du ska jämföra lån.

När du gör en ansökan hos Komplett Bank så får du ett låneerbjudande där den effektiva räntan framgår. På så vis sparar vi din tid, eftersom du slipper att räkna ut den effektiva räntan på ditt lån.

Dra nytta av Komplett Banks lånekalkyl och andra förmåner idag

Lånekalkylatorn är lätt att använda. Du hittar den här på hemsidan och genom att dra markören horisontellt kan du få information om vilken minimikostnad lån i olika storlekar har. Du ser i realtid hur stor månadskostnaden blir när du ändrar på lånebeloppet. Genom att prova dig fram med lånekalkylatorn får du fram en bild av hur stort lån din ekonomi kan klara av. Lånekalkylen kan vara en hjälp på vägen mot dina planer och drömmar.

Komplett Banks Flexibelt Lån har en hel del förmåner som är väldigt kundorienterade. Egenskaper som en förmånlig månadskostnad, flexibla amorteringskrav och möjligheten att ta ut mer pengar inom den låneram man blir tilldelad är som gjorda för att kunden ska kunna förverkliga sina drömmar och planer, och samtidigt ha tid att njuta av dem.