Var god vänta

Ta privatlån till kontantinsats

Ta privatlån till kontantinsats

Att ta privatlån till kontantinsats kan vara ett snabbt sätt att få ihop pengarna man behöver att finansiera sina drömmars bostad eller bil. Att köpa sig en bostad är kostsamt och då brukar de flesta teckna ett bolån. Storleken på ett bolån kan dock motsvara endast 85 procent av fastighetens värde. Så om du i teorin köper en bostad för 3 000 000 kronor så kan du ta ett bostadslån på högst 2 550 000 kronor med bostaden som säkerhet. De resterande 450 000 kronorna måste du själv betala som en kontantinsats. Komplett Bank har ett privatlån kallat Flexibelt Lån, som ger dig möjligheten att ta ett lån på upp till 500 000 kronor.

 

Ett lån utan säkerhet

Om man har en god återbetalningsförmåga kan man snabbt och enkelt ta ett privatlån till kontantinsatsen. Privatlån kallas också ibland för blancolån och är alltså ett lån utan säkerhet. Som låntagare behöver man alltså inte uppge någon säkerhet eller ha någon som går i borgen för en för att man ska få ett privatlån. 

 

Att tänka på när man ska ta privatlån till kontantinsats

Eftersom man inte behöver någon säkerhet för att få ett privatlån så kan man få ett lån snabbt och enkelt. När kreditgivaren inte har en säkerhet för lånet leder det vanligtvis till att räntan på lånet blir högre. Räntan på ett bostadslån är lägre eftersom banken har bostaden som säkerhet och tar på så vis en mindre risk.

Det lönar sig att ha en bra blick över ens egen ekonomiska situation när man ska ta ett privatlån till en kontantinsats. Man bör ha koll på hur många utgifter i månaden man har och hur mycket det blir kvar av inkomsterna till att betala av på lånet som man tänkt ta.

Det finns många kreditgivare på marknaden som erbjuder privatlån. Alla bedömer risken de tar då de lånar ut pengar på olika sätt. Därför lönar det sig att jämföra vilka villkor man kan få hos de olika aktörerna. Vi på Komplett Bank anser att nöjda kunder är en viktig del av vår verksamhet och vi erbjuder ett privatlån med väldigt gynnsamma villkor.
 

Komplett Banks flexibla privatlån

När det är dags att låna till kontantinsats. är Komplett Banks Flexibelt Lån ett konkurrenskraftigt alternativ. Det går snabbt att ansöka om lånet här på nätet och vi svarar så snabbt som möjligt. Ett låneavtal kan signeras med BankID. När du signerat avtalet kan pengarna överföras till ditt konto redan under samma dag. Åldersgränsen för att få ansöka om lån är 20 år. Man bör ha en regelbunden inkomst för att kunna bli beviljad ett lån.

Du kan få ett lån på upp till 500 000 kronor, utan säkerhet. Med lånet följer amorteringsfrihet, vilket betyder att du endast måste betala räntan och avgifterna på lånet. Amorteringarna kan du själv välja när du gör. Inom den låneram du blir tilldelad kan du dessutom ta ut mer pengar vid ett senare skede.

Att göra en lånekalkyl är alltid viktigt då man planerar att låna. Genom att testa vår lånekalkylator vi har här på sidan kan du få en riktgivande uppfattning om hur mycket ett lån skulle kunna kosta dig. Märk väl att vi alltid skickar individuella låneerbjudanden, så ansök om lån idag och få ett erbjudande där du ser vilka specifika villkor vi kan ge just dig.