Till innehållet
Var god vänta

Låna till nyproduktion från Komplett Bank

Om du vill låna till nyproduktion finns det skäl att kolla och jämföra de olika lån som bankerna erbjuder. För att få ett traditionellt banklån krävs oftast både säkerhet och kontantinsats, men om låntagaren inte har möjlighet att ordna det så finns andra alternativ. Ett traditionellt banklån är ändå det vanligaste sättet att finansiera ett nytt hem och i sådana fall är det vanligt att låntagaren tar ett annat lån vid sidan om för att finansiera själva kontantinsatsen.

Komplett Bank erbjuder Flexibelt Lån som passar utmärkt för dig som vill låna till nyproduktion. Vi erbjuder lån från 10 000 - 500 000 kronor vilket möjliggör både mindre och större investeringar. Om det egna kapitalet inte räcker till hela köpet, eller om du söker efter finansiering för kontantinsatsen kan Flexibelt Lån vara ett bra alternativ. Ett lån via Komplett Bank har många fördelar som ingen annan på marknaden erbjuder.

Flexibelt Lån för dig som vill låna till nyproduktion

Komplett Bank erbjuder ett av marknadens mest flexibla lån med låga räntor och månadsavgifter. Vi vill göra det lätt för våra kunder att låna pengar. Ansökningsprocessen är enkel och sker helt och hållet via internet. Inte nog med att det är smidigt att ansöka om lånet, vi erbjuder också våra kunder förmåner som gör att hanteringen och återbetalningen av lånet ska gå så enkelt och smidigt som möjligt. 

Du kan göra en ansökan här via vår webbplats, det tar endast några minuter att fylla i den. När du skickat in din ansökan behandlar vi den direkt. Om du har fyllt i alla nödvändiga uppgifter korrekt och din ansökan godkänns så svarar vi dig genast med ett erbjudande. Svaret kommer till den e-postadress som du har angett i din ansökan. Du kan sedan bekanta dig med erbjudandet i lugn och ro innan du bestämmer dig.

Möjlighet till amorteringsfria månader

Vi förstår att våra kunder av olika orsaker kan ha perioder då den personliga ekonomin haltar. Därför erbjuder vi alla kunder med Flexibelt Lån möjligheten att välja amorteringsfria månader närsomhelst. Om du som kund under någon månad inte kan eller vill amortera på lånet så kan du välja att inte göra det. I sådana fall betalar du endast ränta och de månadsavgifter som hör till lånet. Vi frågar inte varför du väljer att inte amortera, men vi rekommenderar att alla varje kund gör upp en personlig återbetalningsplan som han eller hon sedan håller sig till. Detta är viktigt eftersom lånet givetvis måste betalas tillbaka. Vår önskan är att det ska vara enkelt att låna pengar hos oss och att du som kund själv kan ha kontroll över hur du vill betala tillbaka ditt lån.