Till innehållet
Var god vänta

Låna till jordbruksfastighet

Behöver du låna till jordbruksfastighet men är osäker på vilket lån som passar dig bäst? Att försöka skapa sig en uppfattning om vilket lån som bäst motsvarar dina behov kan vara en rejäl utmaning. När du bekantar dig med olika banker och de lån som erbjuds så stöter du kanske på svåra begrepp som gör dig osäker. Det kan lätt hända att du börjar känna dig orolig för vad du riktigt håller på binda dig till.

Hos Komplett Bank har vi gjort hela låneprocessen både enkel att förstå och att smidig att genomföra. Vi vill att det ska vara enkelt att förstå exakt vad det är vi erbjuder samt vilka villkor och förmåner som gäller för lånet. Dessutom har vi gjort det smidigt att ansöka om lån. Du kan ansöka om lån hos oss via vår webbplats och det tar dig endast några minuter att fylla i och skicka in din ansökan. Vi behandlar alla ansökningar genast och återkommer med ett erbjudande så fort som möjligt. 

Vi frågar inte varför du behöver pengar

Att låna till jordbruksfastighet kan bli aktuellt av en rad olika orsaker. Hos Komplett Bank kan vi erbjuda ett lån som på många sätt kan passa för just sådana behov. Kanske funderar du på att investera i en befintlig fastighet och söker finansiering för någon form av tillbyggnad? Funderar du på att starta ett eget jordbruk och behöver finansiering för att komma igång? Eller kanske du helt enkelt behöver ett extra tillskott i företagskassan? Oberoende av dina behov så är du välkommen att ansöka om lån hos oss. När du ansöker om Flexibelt lån hos Komplett Bank är det inte viktigt vad du behöver pengarna till. 

Flexibelt lån passar dig som vill låna till jordbruksfastighet

Förutom att själva låneprocessen hos Komplett Bank är snabb och smidig så erbjuder vi våra låntagare fördelar som underlättar både ansökan och återbetalning av lånet. Hos Komplett Bank kan du ansöka om 10 000 - 500 000 kronor utan kontantinsats eller säkerhet. Om din låneansökan godkänns så får du genast tillgång till hela den summan som du ansökt om utan att behöva satsa egna pengar. Vi beviljar lån utan säkerhet vilket betyder att behandlingen av låneansökan är snabb eftersom vi inte behöver använda tid på att kontrollera säkerheten. Därför kan du förvänta dig ett snabbt svar på din ansökan.

Flexibelt lån via Komplett Bank erbjuder dig som kund att amortera så mycket eller lite du vill från månad till månad. Du får även ett obegränsat antal amorteringsfria månader. Om du av någon orsak inte kan eller vill amortera på ditt lån under någon period så är det alltså fullt möjligt. Vi frågar inte varför du väljer att inte betala av på lånet och kräver endast att du under de amorteringsfria månaderna betalar räntan och de avgifter som hör till lånet. Detta ger dig ytterligare möjligheter att planera din ekonomi utan att vara fullständigt bunden till de månatliga amorteringarna.