Till innehållet
Var god vänta

Låna till insats

Att låna till insats från Komplett Bank kan vara din lösning när du står beredd att göra ett av livets stora köp, exempelvis en bostad eller en dyrare bil, men saknar sparkapital för att kunna betala kontantinsatsen. Att köpa en bostad är dyrt och de allra flesta människor behöver låna pengar för att kunna genomföra en sådan affär. Från din bank kan du inte teckna ett bolån på mer än 85% av bostadens totala pris. De resterande 15% måste du kunna stå för själv.

Ett ungt par funderar på att låna till insats.

Det är enkel matematik att räkna ut att 15% av en bostads totala kostnad inte är någon liten summa som lätt fixas fram utan sparade pengar på kontot. För en ung person utan sparkapital kan det ta lång tid att spara ihop till en kontantinsats vid exempelvis ett husköp. Du behöver dock inte glömma din bostadsdröm fastän pengarna till insatsen fattas. Lösningen kan vara ett privatlån från Komplett Bank. Vi kallar det Flexibelt Lån eftersom det precis som namnet antyder är otroligt flexibelt. Du bestämmer väldigt långt själv över ditt lån. Vi erbjuder lån utan säkerhet på upp till 500 000 kronor. 

 

Viktigt att tänka på vid lån utan säkerhet

Att låna pengar är alltid ett stort beslut och du behöver veta att du har möjlighet att betala tillbaka pengarna. Du behöver ha en ordnad ekonomi som klarar av den utgift som ett lån för med sig. Ifall du har goda möjligheter att betala av ett privatlån är det en mycket bra lösning att ta ett lån utan säkerhet till insatsen för att kunna fullgöra drömmen om t.ex. ett bostadsköp. 

När du ansöker om ett Flexibelt Lån behöver du inte ange någon säkerhet. Du behöver inte heller motivera ditt lån eller uppge någon borgensman. Är du minst 20 år fyllda och har en regelbunden inkomst är du välkommen att ansöka om ett lån från Komplett Bank.  

Innan du ansöker om ett lån behöver du alltid veta när och hur du tänker betala tillbaka dina lånade pengar. På Komplett Bank vill vi våra kunders bästa, vilket betyder att vi gärna ser att du betalar tillbaka ditt lån så fort som möjligt. Det gör också att lånet blir billigast för dig. Vi har dock stor förståelse för att livet ibland kommer med utgifter som man kanske inte är beredd på. När diskmaskinen ger upp eller bilen behöver en omfattande reparation kan det vara skönt att veta att man kan pausa sitt lån från Komplett Bank för att istället använda pengarna till de oväntade utgifterna. Hos oss kan du hålla så många amorteringsfria månader du vill utan att behöva ange någon orsak. Vi kräver dock att du varje månad betalar räntorna och avgifterna för ditt lån. 

 

Ansök om Flexibelt Lån från Komplett Bank

Fyll i låneansökan som du hittar på startsidan på vår hemsida så svarar vi dig via e-post. För att kunna godkänna den låneoffert vi ger dig behöver du ha ett BankID. Vi strävar efter att svara dig så fort som möjligt. I bästa fall kan du ha pengarna på ditt konto redan idag. Du får inte ha några tidigare betalningsanmärkningar eller inkassoskulder för att kunna bli beviljad ett lån från Komplett Bank.

 

Ett konkurrenskraftigt lån

När du blir beviljad ett lån så får du en låneram att fritt låna pengar ur. När du amorterar på ditt lån blir pengarna tillgängliga att låna igen ifall behov finns. På detta sätt undviker du att behöva ansöka om ett nytt lån. I det slutgiltiga beslutet du får skickat till dig framkommer även vilken räntan och avgiften för ditt lån blir. Vår nominella ränta ligger mellan 4,9% och 19,9%, vilket är väldigt konkurrenskraftigt bland dagens privata långivare. På vår hemsida kan du även fylla i vår lånekalkyl för att se vad ditt lån skulle kosta dig. Vi rekommenderar att du gör det innan du skickar in din låneansökan.