Till innehållet
Var god vänta

Låna till hus utan kontantinsats

Om du vill låna till hus utan kontantinsats bör du noga bekanta dig med vilka alternativ som finns på marknaden för att säkerställa att du får det absolut bästa möjliga lånet. För att få ett traditionellt bolån kräver banken dels en säkerhet för lånet, som oftast är själva huset, samt en kontantinsats som kunden själv bör stå för. Därför blir alternativen relativt begränsade. Komplett Bank erbjuder ett Flexibelt lån som är ett av de absolut mest flexibla på marknaden. Du kan ansöka om 10 000 - 500 000 kronor vilket möjliggör både mindre och större investeringar. Dessutom erbjuder vi våra lån utan säkerhet eller kontantinsats. För dig som vill låna till hus utan kontantinsats är ett lån via Komplett Bank ett bra alternativ med många fördelar. Du kan göra hela låneansökan via nätet och det tar endast några minuter att fylla i ansökningsformuläret. Du hittar det här på vår webbplats. 

Ett lån du kan lita på

Att köpa ett hus innebär en hel del förberedelser. Man måste fundera och planera kring vilket sorts hus man vill ha, var bästa läget är med tanke på trivsel och värde, och om man ska skaffa ett nyare hus eller kanske en äldre som behöver renoveras. Det är en lång process där alla aspekter bör tas i beaktande. En mycket viktig del som kräver ordentlig planering är bolånet. Det viktigaste att komma ihåg är att du bör känna till villkoren för ditt lån. På så sätt kan du undvika att senare hamna i en otrevlig situation där det visar sig att lånet döljer kostnader som du inte kände till från början.

Hos Komplett Bank erbjuder vi ett lån som inte innehåller några överraskningar. Du får det vi lovar, varken mer eller mindre. Genom att bekanta dig med vår lånekalkyl kan du få en första uppfattning om hur mycket det önskade lånet kommer att kosta dig. 

Låna till hus utan kontantinsats - och mer vid behov

När du ansöker om lån hos Komplett Bank ger vi dig ett erbjudande med en låneram inom vilken du disponerar dina pengar. Du kan fritt låna pengar när du vill inom denna låneram eftersom amorterat belopp blir en tillgänglig buffert. Du bestämmer själv hur mycket du vill amortera från månad till månad och om du av någon anledning inte kan eller vill betala tillbaka på ditt lån under någon period så går det också för sig. Med Flexibelt lån får du amorteringsfria månader vilket betyder att du då endast betalar räntan och de avgifter som hör till lånet.

Du kan i lugn och ro koncentrera dig på att få din bostad i ordning utan att oroa dig för om du klarar av att amortera på lånet varje månad. Samtidigt ger det dig frihet och möjlighet att unna dig en semesterresa eller kanske en liten investering i ett fritidsintresse utan att lånet begränsar ditt liv helt och hållet.

Att låna via Komplett Bank är snabbt, smidigt och enkelt. Du kan göra en ansökan på några minuter och vi svarar snabbt med ett erbjudande. Du kan sedan bekanta dig med erbjudandet och i lugn och ro fundera om detta lån kunde passa dig och dina behov.