Till innehållet
Var god vänta

Låna till enbart tomt

Ska du låna till enbart tomt och söker ett passande lån för kontantinsatsen? Hos Komplett Bank kan du ansöka om lån på 10 000 - 500 000 kronor, vilket ger dig möjlighet till en kontantinsats både för mindre och större lån. Att låna pengar till tomtköp kan bli aktuellt av olika orsaker. Kanske planerar du att bygga ett hus i framtiden och har hittat en tomt som skulle vara perfekt för ditt drömhus? Eller kanske du vill investera pengar med mycket låg risk och möjlighet till bra vinst? Många väljer att låna pengar till enbart tomt, antingen enbart till kontantinsatsen eller till hela lånet. Hos Komplett Bank är det möjligt att ansöka om båda två beroende på ditt behov.

Flexibel återbetalning enligt egen tidsplan

Vi har gjort det enkelt att låna pengar. Hos Komplett Bank kan du snabbt och smidigt ansöka om lån via nätet. Det tar endast några minuter att fylla i ansökan som du hittar på vår webbplats. När du lämnat in en ansökan så svarar vi så snabbt som möjligt med ett erbjudande. Är du ute efter att låna till husköp eller kanske du vill låna till enbart tomt? Då rekommenderar vi att du bekantar dig med Flexibelt Lån.

Flexibelt Lån har många fördelar jämfört med andra lån. Förutom att räntorna alltid är förmånliga så erbjuder vi våra lån utan säkerhet och följaktligen utan att kunden behöver ha egen kontantinsats. Dessutom erbjuder vi ett obegränsat antal amorteringsfria månader på våra lån. Om du väljer att t.ex. låna till kontantinsats för ett annat lån så ger de amorteringsfria månaderna möjlighet till att endast amortera på det ena lånet under sådana månader som ekonomin av någon orsak är sämre. Du kan själv välja när och hur mycket du amorterar på lånet från månad till månad. Om du väljer en helt amorteringsfri månad behöver du endast betala räntan och de avgifter som hör till lånet under den månaden.

Låna till enbart tomt - med stor frihet

Flexibelt Lån är ett av marknadens absolut mest mångsidiga lån som ger kunden mycket frihet. Eftersom du inte behöver uppge någon säkerhet för lånet så kräver vi inte heller någon kontantinsats. När din ansökan har godkänts så betalas hela lånesumman in på ditt konto, i bästa fall redan samma dag. Hos Komplett Bank litar vi på kunden. Vi ifrågasätter inte vad du använder pengarna till och ifall du väljer en amorteringsfri månad så frågar vi inte heller varför du inte amorterar på lånet. Vi rekommenderar däremot att du redan när du tar lånet gör upp en egen återbetalningsplan för att undvika att hamna i svåra situationer. Om du av någon orsak märker att pengarna som du lånat inte räcker till så kan du låna mer inom den låneram som du blivit beviljad. Kanske är det dags att förverkliga dina planer! Hos Komplett Bank är det enkelt och smidigt att låna pengar.