Till innehållet
Var god vänta

Låna till bostad utomlands

Drömmer du om en bostad utomlands men har inte lyckats spara ihop de pengar som krävs för den kontantinsats du behöver till lånet? Då kan vi på Komplett Bank hjälpa dig. Många har drömmar om en egen bostad utomlands men när allt kommer omkring så är det inte många som förverkligar den drömmen. Det kanske verkar krångligt och man upplever att man kanske inte har den ekonomi som krävs för köpet. En bostad utomlands; i Spanien, Österrike eller varför inte i USA kan i det långa loppet vara en god investering för dig. Men innan du köper bostaden är det bäst att du tänker igenom och funderar kring vad det hela innebär rent ekonomiskt. Kanske du kan hyra ut bostaden de veckor/helger du själv inte är där? Hur ser bostadsmarknaden ut i området? Vilket är utbudet där du vill köpa osv? 

Låna till kontantinsats

När du har tankar på att ansöka om ett bolån men inte har de pengar som krävs för att betala kontantinsatsen, så kan du hos oss på Komplett Bank låna till kontantinsatsen för att komma igång med ditt faktiska bolån. Om du har en regelbunden och säker inkomst har du inget att oroa dig över när du ansöker om lån för en kontantinsats. Att låna till kontantinsats betyder att du kan ta ett lån helt utan säkerhet och att du inte heller behöver uppge någon borgensman. Ett lån utan säkerhet har en något högre ränta än vad ett bolån har vilket har sin naturliga förklaring i att du inte behöver ha någon säkerhet för lånet.

Att ta ett lån utan säkerhet är ett flexibelt och smidigt sätt att snabbt få in pengar på kontot. Redan samma dag som du ansöker kan du ha pengarna in på ditt bankkonto. På vår hemsida kan du enkelt göra din ansökan, det tar bara tar några minuter att fylla i formuläret.

När du vill låna till bostad utomlands och behöver låna till den kontantinsats som krävs kan du använda dig av ett Flexibelt Lån som har en låneram mellan 10 000 och 500 000 kr. Med ett Flexibelt Lån kan du själv vara med och påverka din egen amortering. Dessutom kan du ta ut mer pengar inom låneramen när du vill och behöver. Vårt krav är att du betalar dina fakturerade räntor och låneavgifter i tid, även under de månader du väljer att ha det amorteringsfritt. Vi rekommenderar att du tänker igenom allt noggrant innan du lånar till bostad utomlands och att du gör upp en förnuftig avbetalningsplan i god tid. Det gör det otroligt mycket lättare för dig att amortera om du har en återbetalningsplan att följa.

Ansök om lån redan idag

Komplett Bank behandlar din ansökan omedelbart efter att din ansökan har landat hos oss. När ansökan blivit godkänd och du har signerat kreditavtalet, vilket görs elektroniskt med BankID, kan utbetalningen av ditt lån ske redan samma dag. Detta betyder att processen för att få din bostad utomlands betald blir så kort som möjligt.