Till innehållet
Var god vänta

Låna till bostad i Spanien

Drömmer du om en bostad i Spanien? Drömmer du om mera sol och värme och kanske ett lugnare livstempo än hemma i Sverige? Då kanske en bostad i Spanien vore något för dig.

Idag intresserar sig allt fler svenskar för bostadsmarknaden i Spanien. Att låna till bostad i Spanien är en utmärkt idé eftersom det kan vara både en långsiktig och smart investering.

Spanjorer uppfattas ofta som väldigt positiva vilket ofta lockar oss svenskar till Spanien. De är vänliga, hjälpsamma och generösa. Det är dock inte bara invånarna i Spanien som intresserar svenskarna utan framförallt klimatet har en otroligt stor attraktionskraft. En bostad i Spanien ger dig möjligheten att få uppleva det varma klimatet oftare, och varför inte hyra ut bostaden de dagar/veckor du själv inte är där? Att hyra ut den bostad du äger genererar en hel del klirr i kassan och vad är väl bättre än det?

Vid köp av en bostad idag krävs det oftast att du som köpare har 15% i kontantinsats innan du kan köpa bostaden. 15% av bostadens pris är en stor summa och har man inte målmedvetet sparat pengar under en längre tid kan drömmen om bostaden förbli oförverkligad. Av den orsaken erbjuder vi på Komplett Bank dig möjligheten att låna till din kontantinsats så att köpet av din bostad i Spanien kan bli verklighet.

Låna till kontantinsats från Komplett Bank

Komplett Bank erbjuder lån till alla behov och livssituationer, detta innefattar också lån till kontantinsats för en bostad i Spanien. Från oss har du möjlighet att låna allt mellan 10 000 och 500 000 kronor. Ett lån från oss ger dig ett brett spann av möjligheter och täcker antagligen kostnaden för den kontantinsats som krävs för just ditt bostadsköp.

Att ansöka om ett lån hos Komplett Bank är en enkel och smidig process. För att du skall kunna ansöka om lån hos oss måste du vara minst 20 år gammal, vara folkbokförd i Sverige och ha en regelbunden inkomst utan betalningsanmärkningar. Låneansökan görs här på hemsidan och du behöver inte uppge någon säkerhet eller ha någon som borgensman när du ansöker om lån hos oss. Vi behöver bara dina personuppgifter och ditt önskade lånebelopp för att så snabbt som möjligt kunna behandla din ansökan. Redan samma dag du ansöker har du möjlighet att ha pengarna på ditt bankkonto. Hela vår låneprocess sker på nätet vilket gör att behandlingen av ditt låneärende sker snabbt och effektivt.

Flexibla låneförhållanden

Hos Komplett Bank ger vi dig flexibla möjligheter att själv avgöra i vilken takt du vill betala tillbaka ditt lån hos oss. Du kan även använda dig av amorteringsfria månader vilket innebär att du dessa perioder endast betalar ränta samt låneavgifter. Om du under vissa månader har möjlighet att betala en större del än beräknat på lånet är också det en möjlighet. Detta betyder att du snabbare får lånet betalat och att dina lånekostnader i slutändan blir mindre.