Till innehållet
Var god vänta

Låna kontantinsats

Är det möjligt att låna kontantinsats för exempelvis ett bostadsköp? Kanske har du äntligen hittat drömbostaden, den som du och familjen ska leva i under många år. Kanske är det bostaden där barnen ska växa upp, eller den där du och din partner ska bli gamla tillsammans. Ni har en god ekonomi, men ni har inget sparkapital som täcker kontantinsatsen för ert drömboende. Att låna kontantinsats är ett alternativ Komplett Bank erbjuder. 

 

Låna till kontantinsats och börja förverkliga dina drömmar

 

Låna kontantinsats utan säkerhet

Långivare får inte bevilja lån för mer än 85% av bostadens värde vid ett bostadsköp. Du måste alltså själv kunna stå för minst 15% av den totala summan för köpet. Att köpa bostad är kanske den allra största investeringen man gör som privatperson och långt ifrån alla har pengar sparade som täcker hela kontantinsatsen. Hos Komplett Bank erbjuder vi dig ett lån som vi kallar Flexibelt Lån på upp till 500 000 kronor utan säkerhet. Med ett Flexibelt Lån kan du betala hela eller en del av kontantinsatsen för ditt köp. Du behöver ingen borgensman för ditt lån. Du är heller inte tvungen att meddela oss vad du tänker använda dina lånade pengar till. 

Snabbt och enkelt lån från Komplett Bank

Det är enkelt att ansöka om lån hos Komplett Bank. Låneansökan fyller du i på vår hemsida och sen får du ett besked av oss via e-post. Du signerar låneavtalet med ditt BankID. Pengarna du vill låna kan i bästa fall finnas på ditt konto redan samma dag. För att vi ska kunna bevilja dig ett lån behöver du vara 20 år fyllda och inte ha några betalningsanmärkningar eller inkassoskulder från tidigare. Du ska även vara folkbokförd i Sverige och ha en regelbunden inkomst. Vi ger dig en låneram som du fritt kan låna pengar ur. Om du inte har behov för hela lånesumman du blir beviljad så måste du heller inte ta ut allt, utan endast den summa du behöver. 

Flexibelt lån från Komplett Bank

För att köpa bostad, eller något annat som kräver en kontantinsats, behöver du ha en ordnad ekonomi. Du måste även ha en plan för hur du ska betala tillbaka den lånade kontantinsatsen. Det finns en hel uppsjö av aktörer på marknaden som erbjuder snabba privatlån utan säkerhet. Det lönar sig att noggrant leta efter någon som har gynnsamma villkor. Hos Komplett Bank ligger räntorna alltid mellan 4,9% och 19,9%, vilket är bland de förmånligaste du kan hitta. 

Komplett Bank erbjuder även total amorteringsfrihet. Det betyder att du själv väljer hur mycket du betalar tillbaka på ditt lån varje månad. Vi kräver att du betalar räntorna och avgifterna, resten är upp till dig att bestämma över. Dock rekommenderar vi att du gör upp en betalningsplan och följer den. Det gör även att ditt lån i slutändan blir billigare. Men ifall behovet av en eller flera amorteringsfria månader uppstår så ger vi dig den möjligheten, så länge du betalar räntorna och avgifterna. Den summa du amorterar på ditt lån blir alltid möjlig att tas ut igen ifall behov uppstår. På det sättet kan du låna mera pengar utan att göra en ny låneansökan. 

På vår hemsida kan du göra en lånekalkyl för att få en uppfattning om vad din totala lånekostnad skulle bli. I låneerbjudandet vi skickar dig när du ansöker om lån framkommer det också alltid vad räntorna och avgifterna blir för just ditt lån.