Till innehållet
Var god vänta

Kontantinsats till lägenhet snabbt och smidigt via Komplett Bank.

Ansök om kontantinsats till lägenhet via Komplett Bank. Ett av marknadens absolut mest Flexibla Lån med många fördelar.

Ett lån för kontantinsats till lägenhet kan enkelt och smidigt fås via Komplett Bank. Är du i en situation där du vill köpa en lägenhet men saknar tillräckligt med pengar till kontantinsatsen? I sådana fall kan Flexibelt lån via Komplett Bank vara ett bra alternativ för dig. För att få ett traditionellt banklån kräver banken att kunden själv står för en del av köpesumman som en kontantinsats. Denna kontantinsats ska vara minst 15 procent av det totala lånet. Vid köp av lägenhet handlar det om stora summor och kontantinsatsen blir följaktligen också dyr. Därför är det vanligt att man tar ett separat lån för att få pengar till kontantinsatsen.

Flexibelt Lån är lätt att ansöka om och du kan göra hela ansökningen via internet. Fyll i låneansökan som du hittar här på vår webbplats, det tar dig endast några minuter att fylla i den. När du skickat in din ansökan behandlar vi den genast och du kan förvänta dig ett svar med ett erbjudande inom kort.

Låna med frihet till kontantinsats - lägenhet

Du kan ansöka om Flexibelt lån via Komplett Bank. Hos oss kan du ansöka om allt mellan 10 000 kronor och 500 000 kronor för kontantinsats till lägenhet. När du lämnat in ansökan återkommer vi snabbt med ett erbjudande som du sedan i lugn och ro kan studera och jämföra med andra lån innan du bestämmer dig.

Flexibelt lån passar utmärkt för dig som behöver ett smidigt men samtidigt förmånligt lån till en kontantinsats. Vid köp av lägenhet är det stora summor som ska betalas, och ofta måste man också ta stora lån. Vi erbjuder ett lån med stor flexibilitet som ger kunden möjlighet att inte amortera på lånet om den personliga ekonomin haltar. Med Flexibelt lån får du amorteringsfria månader som du kan använda när du vill. Du kan helt enkelt välja att inte amortera på ditt lån ifall du av någon anledning inte vill eller kan betala just då. Vi frågar inte varför och det enda vi kräver är att du under de månader som du inte amorterar betalar räntan och de avgifter som hör till lånet. Vi uppmanar dock till att man lägger upp en förnuftig avbetalningsplan och inte lånar mer än man klarar av att betala tillbaka.

Flexibelt lån utan säkerhet

Eftersom vi inte kräver säkerhet för Flexibelt lån passar detta perfekt för dig som vill låna till en kontantinsats för ett bostadslån. Du behöver inte fundera på att hitta en säkerhet och behöver inte använda egna pengar. Du behöver bara ansöka om lånet och när din ansökan har beviljats så får du genast pengarna på ditt konto och kan slutföra ditt bostadsköp. Hos Komplett Bank vill vi göra det enkelt att låna pengar, men vi vill samtidigt erbjuda ett lån med låga räntor och avgifter.