Till innehållet
Var god vänta

Låna till kontantinsats för bolån

Kontantinsats för bolån kan du ordna i form av ett lån från Komplett Bank. Oavsett om du behöver pengar till en kontantinsats för bolån eller ett lån för själva investeringen kan Komplett Bank vara ett bra alternativ för dig.

Vi erbjuder ett Flexibelt Lån som du enkelt och snabbt kan ansöka om via vår webbplats. Lånesumman som du kan ansöka om är 10 000 - 500 000 kronor. Ansökningsformuläret tar endast några minuter att fylla i. Efter att du fyllt i din ansökan och skickat in den till oss behandlar vi den genast. Du kan förvänta dig ett snabbt svar med ett personligt erbjudande. Om du är intresserad av att bekanta dig med ett av marknadens flexiblaste lån med låga räntor och månadskostnader, rekommenderar vi att du skickar in en ansökan för att se vad vi kan erbjuda just dig.

Flexibelt Lån för dig som behöver kontantinsats för bolån

Flexibelt lån passar utmärkt för dig som behöver pengar till kontantinsats för bolån. En stor fördel med Flexibelt Lån är att ansökningsprocessen är mycket enkel. Hela ansökningen kan göras via vår webbplats och tar endast några minuter att fylla i. Dessutom behöver du inte oroa dig för varken säkerhet eller kontantinsats. I erbjudandet som du kommer att få efter att vi behandlat din ansökan beviljas du en låneram. Du kan sedan efter eget behov använda pengarna inom denna låneram och även låna dina amorterade pengar på nytt. Du har kontroll och vi ifrågasätter inte vad du behöver pengarna till.

Du har kontroll och amorterar som du vill

Med Flexibelt Lån får du tillgång till amorteringsfria månader vilket ger dig både kontroll och frihet. Du kan planera din amortering enligt din ekonomiska situation och ditt privatliv. Vi förstår att det för många av våra kunder kan vara svårt att ha ett lån som kräver regelbunden återbetalning varje månad och därför vill vi erbjuda kunden möjlighet att göra upp en egen återbetalningsplan. I praktiken kan du alltså själv välja när och hur mycket du vill amortera på ditt lån från månad till månad. Du kan låta bli att amortera under valda månader, och i sådana fall betalar du endast ränta och de avgifter som hör till lånet. 

På Komplett Bank vill vi erbjuda ett lån som är enkelt. Därför har vi utarbetat Flexibelt Lån som är enkelt att förstå, enkelt att ansöka om och enkelt att hantera. Hela ansökningen sker via internet och du får full översikt av betalningar och utestående saldo på ditt lån via Mina Sidor.