Till innehållet
Var god vänta

Hur mycket får man låna till bostad

Hur mycket får man låna till bostad? Den frågan blir aktuell så fort du bestämt dig för att köpa en bostad. Ett direkt svar får du endast genom att ansöka om lån från olika banker. Kom ihåg att noga bekanta dig med villkoren för de olika lånen som erbjuds, till exempel vilka räntor och avgifter som gäller. Hos Komplett Bank har vi gjort det enkelt att ansöka om lån. Du kan snabbt och smidigt fylla i en ansökningsblankett här via vår webbplats, det tar endast några minuter. När du har skickat in din ansökan behandlar vi den snarast och återkommer med ett erbjudande inom kort. Du kan i lugn och ro bekanta dig med erbjudandet och jämföra med andra alternativ innan du bestämmer dig. Du kan också bekanta dig med vår lånekalkyl för att få en första inblick i vad ett önskat lån kunde kosta dig. 

Låna snabbt och smidigt utan kontantinsats

Hos Komplett Bank kan du ansöka om lån från 10 000 till 500 000 kronor. Detta möjliggör både mindre och större investeringar. Du kan antingen ansöka om lån till en kontantinsats för ett traditionellt bostadslån eller låna direkt till själva bostaden. När du ansöker om lån via Komplett Bank bryr vi oss inte om vad du kommer att använda pengarna till. Vi erbjuder Flexibelt lån utan säkerhet och utan kontantinsats vilket gör att vi snabbt kan behandla ansökningar eftersom vi inte behöver kontrollera möjliga säkerheter för lånen.

Svaret på frågan hur mycket får man låna till bostad kommer med största sannolikhet att variera beroende på vilken bank du frågar. Innan du bestämmer dig för vilket lån du vill ta bör du bekanta dig med de alternativ som finns på marknaden. Komplett Bank erbjuder ett lån med många fördelar, låga räntor och avgifter. Det viktigaste är att du vet vad du får. Flexibelt lån via Komplett Bank är ett lån som inte innehåller några överraskningar. När du skickat in din ansökan svarar vi dig inom kort med ett erbjudande. Du kan bekanta dig med lånet och fundera om detta erbjudande passar dina behov som låntagare. 

Amorteringsfrihet när du vill

Ett lån via Komplett Bank är ett lån med många fördelar som passar många former av behov. Det viktigaste är att du som låntagare vet vad du behöver. Vi förstår att våra kunder kan hamna i en situation där en kontinuerlig amortering varje månad kan begränsa vardagen avsevärt. Därför har vi valt att ge våra kunder möjlighet att själva välja amorteringsbelopp varje månad, och även att ha helt amorteringsfria månader. Du kan alltså välja att inte amortera alls i perioder utan att behöva förklara varför. Det enda vi kräver är att du betalar räntan och de avgifter som hör till lånet.