Till innehållet
Var god vänta

Blancolån till kontantinsats

Blancolån till kontantinsats får du enkelt från Komplett Bank. När du vill köpa en lägenhet, båt eller bil och du tar ett lån för köpet kommer det att krävas en kontantinsats av dig. Köp i denna storlek är oftast dyra och då kan det krävas en ganska stor summa i kontantinsats också. När du ska låna till en lägenhet krävs 15% av lägenhetens inköpspris i kontantinsats för att banken ska bevilja resten av summan som ett lån åt dig.

Ett blancolån till kontantinsats är en bra lösning för den som har en bra återbetalningsförmåga. Blancolån är alltså ett lån man får utan krav på säkerhet. På Komplett Bank kan du låna 10 000 - 500 000 kronor utan någon säkerhet. Nu behöver inte ett köp kullkastas bara för att man inte får ett lån beviljat på grund av att man inte har skrapat ihop pengar som räcker till kontantinsatsen.

 

Blancolån till kontantinsats direkt på nätet

Om du har svårigheter med att betala kontantinsatsen kan du åtgärda problemet med att låna till kontantinsats från Komplett Bank. På Komplett Bank strävar vi efter att du enkelt och smidigt ska kunna låna pengar till vilket behov som helst. Vi har ingen lång ansökningsprocess, ansökan gör du på nätet, via vårt formulär som du hittar även på denna sida. Du får ett svar direkt till din e-post. I bästa fall kan du ta ut ditt lån samma dag som en ansökan har blivit gjord. Pengarna betalas in direkt på ditt konto.

Nu kan du äntligen slippa oroa dig över kontantinsatsen. När ett lämpligt erbjudande på en lägenhet, bil eller båt kommer emot är det bara att slå till. Från Komplett Bank får du ett lån som är snabbt att få, förmånligt och har flexibla återbetalningsvillkor.

Flexibelt Lån från Komplett Bank

Som tillägg till en finslipad ansökningsprocess erbjuder Komplett Bank också andra förmåner. Komplett Bank har alltid en förmånlig ränta, bra återbetalningsvillkor och marknadens lägsta minsta månadskostnad. Nominella räntan är alltid 4,9% - 19,9%. Det som skiljer Komplett Banks Flexibelt Lån från andra lån utan säkerhet är amorteringsfriheten. Du är inte tvungen att amortera varje månad, utan du bestämmer själv när du gör amorteringar. Detta ger en frihet som man aldrig förr kunnat få då man tagit ett lån. Det enda som man är tvungen att betala varje månad är räntor och avgifter för själva lånet. Det rekommenderas ändå att man gör upp en avbetalningsplan för sig själv, i slutändan blir de totala kostnaderna för lånet lägre om man betalar tillbaka det snabbt. 

Varför blancolån till kontantinsats från Komplett Bank?

Genom att ta ett blancolån till kontantinsats kan du förverkliga dina planer direkt. Komplett Bank har en massa förmåner till dig som behöver stöd.

  • Ingen säkerhet krävs. Du behöver inte lägga egendom i pant och behöver heller inte begära att någon ska gå i borgen för lånet
  • En snabb låneansökningsprocess och utbetalning av lånet.
  • En flexibel amortering kan hjälpa dig att undvika stora bekymmer om din personliga ekonomi hamnar i en svacka.
  • Efter att du har amorterat på ditt lån så blir den amorterade delen redo att tas ut på nytt. På så vis har du finansiering för framtida anskaffningar eller projekt. Ingen ny låneansökan krävs.