Var god vänta
Minimum att betala per månad (exempel med 8,9 % nominell ränta)

Låna till kontantinsats

När du har tänkt att ansöka om ett bolån så behöver du även en kontantinsats, och har du inte besparingar som räcker till den så kan det vara behändigt att låna till kontantinsatsen också. Även när du köper en bil och tar ett lån för att finansiera köpet så behövs det en insats.

Har man sin ekonomi under kontroll så kan ett privatlån, alltså ett lån utan säkerhet, vara ett bra sätt att få fram pengarna som behövs till kontantinsatsen. Lån utan säkerhet har en något högre ränta än vad bolån har, det beror på att långivaren inte behöver få någon säkerhet för sina pengar.

Att ta ett lån utan säkerhet är ett snabbt och enkelt sätt att få de pengar som du behöver. När man söker ett lån utan säkerhet behöver man inte ge någon pant eller ha någon som går i borgen för lånet, detta gör låneprocessen extra smidig. På Komplett Bank kan du enkelt fylla i ansökningen här på vår hemsida och på bara några minuter komma igång med att få ett lån.

Varför låna till kontantinsats?

När man köper en bostad kan det handla om stora summor och bankerna brukar kräva en kontantinsats på 15% av den totala summan. Vid ett bostadsköp blir då också själva kontantinsatsen relativt stor, till exempel om du ska köpa en bostad för 2 000 000 kronor så krävs det en kontantinsats på 300 000 kronor.

Som en ung person kan det vara ganska svårt att kunna spara ihop pengarna till en så stor kontantinsats. Att ta ett lån också till själva kontantinsatsen är ändå ett förnuftigt alternativ, för ofta vinner man på att så tidigt som möjligt flytta till en egen bostad. Att köpa en egen bostad är oftast en bra investering då man betalar av på ett lån som gynnar en själv. Det är vettigare att betala av på sitt eget lån istället för att man betalar en hyra till någon annan som kanske använder inkomsterna från hyran till att korta av sitt eget lån med.

Låna till kontantinsats från Komplett Bank

Komplett Bank erbjuder lån till alla behov och livssituationer. Vi ger lån mellan 10 000 och 500 000 kronor, så lånet lämpar sig bra för alla typer och storlekar på kontantinsatser. Du kan fylla i låneansökan redan idag och få ett erbjudande av oss. I vårt erbjudande framgår alla kostnader för lånet tydligt. Eftersom hela processen sker på nätet så kommer det inte att komma några överraskande behandlingsavgifter eller liknande kostnader. När du bestämt dig för att låna till kontantinsatsen är det bara att mata in summan du önskar låna tillsammans med dina kontaktuppgifter här på sidan.

Vad ska man tänka på när man lånar?

När du vill låna till kontantinsats finns det några saker du behöver tänka på. Kommer din privatekonomi att klara av det? Vilka inkomster och utgifter har du och blir det några pengar kvar till andra saker du vill göra?

Kreditgivare gör alltid en individuell bedömning av varje sökande och sannolikheten att få lån kan vara väldigt olika för olika personer, beroende på personens egna ekonomiska situation. Villkoren för att få lån kan variera hos olika kreditgivare. Alla kreditgivare har sitt eget sätt att bedöma risken de tar när de ska bevilja ett lån åt en person och den risken tar man också i beaktande när man bestämmer räntan för lånet. Variationen mellan olika kreditgivare gör att det lönar sig för dig som låntagare att ta reda på vem som skulle kunna erbjuda det bästa alternativet för just dig .

Det är lätt och snabbt att fylla i vårt ansökningsformulär, gör du det nu kan du redan idag få en låneoffert till din e-post.

Ett lån för alla

Vare sig det är en bil eller en bostad du behöver pengarna till, är Komplett Bank ett utmärkt alternativ när du behöver pengar till en kontantinsats. Komplett Bank ger låntagaren en stor flexibilitet i och med möjligheten att hålla amorteringsfria perioder. Som låntagare behöver man bara betala räntan och avgiften för lånet varje månad, du behöver alltså nödvändigtvis inte amortera om du inte vill. Detta ger dig som låntagare ett litet andningsrum och lånet känns kanske mindre stressigt. Har man möjlighet att betala tillbaka lånet snabbare än planerat så är det förstås också möjligt och något som också lönar sig. Genom att betala av lånet så snabbt som möjligt får man i slutändan en mindre totalkostnad för lånet.

Om den nya bilen är i behov av en dyr reparation eller om du märker att du skulle behöva göra en renovering i det nya hemmet så finns möjligheten att låna mer inom den beviljade låneramen.

När du tar ett lån hos oss så behöver du ingen säkerhet och du får disponera pengarna hur du vill. Vi har ett lån med låga kostnader som du snabbt kan ansöka om och som är lätt att anpassa till livets förändringar och de behov som kan uppstå. Ett Flexibelt Lån, helt enkelt.

Ett mångsidigt lån

Komplett Banks Flexibelt Lån är ett mångsidigt lång som du även kan samla övriga lån och krediter med. Du kan ta ett nytt, förmånligt lån från Komplett Bank som du kan betala bort dina gamla lån och skulder med. Genom att göra på det sättet slipper du de gamla skulderna med tillhörande kostnader och får bara en månadsvis faktura att hålla reda på.

Vi erbjuder dig ett mer fördelaktigt lån med bättre villkor än vad flera mindre lån ger. Har du lån hos flera långivare kan du dra ner på de totala månadsavgifterna genom att samla lånen hos endast en långivare.

Sammanfattning

Kontantinsatsen kan vara dyr när det handlar om bolån. Att låna till en kontantinsats är ett bra val om man inte har de besparingar som krävs. Olika kreditgivare har olika sätt att bedöma ens återbetalningsförmåga. Därför lönar det sig att jämföra vilka villkor du erbjuds.

Att köpa en bostad så tidigt som möjligt är en bra investering. Du betalar tillbaka på ett lån som gynnar dig själv och inte någon annan. Bostadens värde kommer dessutom högst troligen att öka.

På Komplett Bank ger vi lån på upp till 500 000 kronor. Du behöver vara minst 20 år gammal, vara bosatt i Sverige sedan minst 36 månader och ha en regelbunden inkomst, samt vara utan betalningsanmärkningar för att bli beviljad lån. Låneansökan görs här på hemsidan och du behöver inte uppge någon säkerhet när du ansöker om lån.

Vi har flexibla återbetalningsvillkor som anpassas till livets olika vändningar. Genom att låna från oss kan du betala tillbaka lånet snabbare än planerat om du så önskar, men också ha amorteringsfria perioder om så behövs.