Till innehållet
Var god vänta

Snabba pengar från Komplett Bank

I behov av snabba pengar? Från Komplett Bank kan du få ett lån redan under samma dag som du gjort en ansökan. Ansökan går att fyllas i helt och hållet på nätet. Du behöver ingen säkerhet för lånet och du får ett svar direkt till din e-post. Komplett Bank är en pålitlig långivare som ger ut ett lån vid namnet Flexibelt Lån. Lånet har alltid en ränta på 4,9%-19,9%. Återbetalningsvillkoren är bland de mest flexibla på marknaden. Med ett amorteringsfritt lån behöver du inte oroa dig för lånets amortering varje månad. Du får själv välja när du betalar tillbaka på ditt lån. Det enda du måste sköta varje månad är lånets räntor och avgifter.

 

Snabba pengar enkelt och pålitligt från Komplett Bank

 

Snabba pengar till alla behov

Är köket i behov av en snabb renovering eller har bilen börjat krångla? Har du fått oväntade utgifter? Vad än ditt behov är kan du få snabba pengar från Komplett Bank. Vårt Flexibelt Lån är menat till allt mellan himmel och jord. Du får fritt välja hur du disponerar dina pengar, vi kräver ingen redogörelse för det.

Behovet av pengar kan uppstå plötsligt och vara väldigt brådskande. Då man kan vara i behov av snabb finansiering är ett Flexibelt Lån ett bra alternativ. Ibland har man även länge haft drömmar som man mitt i allt vill ta tag i och förverkliga. Även i dessa fall är Flexibelt Lån från Komplett Bank ett bra och framför allt smidigt alternativ.

 

Snabba pengar via nätet

På Komplett Bank värdesätts snabbhet och pålitlighet. Vi vill att man som kund ska ha möjligheten att låna pengar snabbt, men också till en förmånlig ränta och med bra återbetalningsvillkor. För att kunna ge våra lånesökande snabba pengar i större belopp och till bra villkor så har vi satsat på en modern låneansökningsprocess. Med några korta steg kan du få ett lån beviljat och ha pengarna på ditt konto redan samma dag som du skickat in en ansökan här på våra nätsidor.

 

Låneansökningsprocessen steg för steg

För lånet behövs ingen säkerhet. Du behöver då inte lägga ner tid på att hitta en lämplig säkerhet och kan därför direkt fylla i ansökningsformuläret som vi har här på vår nätsida. All information som behövs finns listad i formuläret. Här kommer låneansökningsprocessen stegvis:

  1. Fyll i ansökan här på nätsidan och skicka in den.
  2. Efter att du skickat in en låneansökan behandlar Komplett Bank den och svarar direkt. Du får en icke-bindande låneoffert.
  3. Vid större lånebelopp kan vi eventuellt be om ytterligare dokumentation som också går enkelt att skicka in per e-post eller laddas upp direkt på vår nätsida.
  4. När vi har kontrollerat dokumentationen så är processen klar. Vi skickar dig ett slutgiltigt lånebeslut. I lånebeslutet berättas även den slutliga räntan för ditt lån. Räntan är alltid mellan 4,9% och 19,9%.
  5. Om du är nöjd med det slutliga lånebeslutet är det bara att signera det. Du kan signera lånekontraktet direkt på nätet med BankID. Pengarna är tillgängliga för bruk direkt då du skrivit under kontraktet.