Till innehållet
Var god vänta

Så här fungerar avbetalning på lån

Har du lånat pengar eller funderar du på att låna pengar men är osäker på hur du ska klara av en månatlig avbetalning? Eller funderar du allmänt över vilka krav och möjligheter du har som låntagare? Ett lån måste naturligtvis alltid betalas tillbaka, men villkoren för avbetalningen på lånet varierar en del från bank till bank. Därför är det viktigt att du som kund noga bekantar dig med de olika alternativ som bankerna erbjuder. Hos Komplett Bank kan du ansöka om ett lån snabbt och smidigt via internet. Du kan ansöka om ett Flexibelt Lån som erbjuder dig som kund möjligheten att helt och hållet själv bestämma hur och när du gör lånets avbetalningar.

 

Flexibelt Lån - avbetalning på dina egna villkor

Komplett Bank erbjuder absolut ett av de mest flexibla lånen på marknaden. Har du råkat ut för extra kostnader som du från början inte hade räknat med? Har du planerat att investera i ditt hem eller kanske ägna mera tid åt ett fritidsintresse utan att det egna kapitalet helt och hållet räcker till? Du kan ansöka om ett lån genast hos Komplett Bank och göra din första avbetalning då din ekonomiska situation tillåter det. Hos oss får du ett obegränsat antal amorteringsfria månader. Om du inte vill eller kan betala tillbaka på lånet genast så behöver du endast betala de avgifter och den ränta som hör till lånet. Det behövs heller ingen säkerhet för att låna hos oss, vilket gör att processen för att ansöka om lån blir både snabb och smidig. Dessutom behöver du heller inte gå ut med en egen kapitalinsats för att ansöka om ett lån hos oss. 

 

Vem kan ansöka om lån?

Att göra en låneansökan hos Komplett Bank är mycket enkelt. Du hittar ansökningsformuläret här på våra hemsidor och det tar endast några minuter att fylla i ansökan. Eftersom vi inte kräver någon säkerhet för lånet så kommer också behandlingen av din ansökan att vara snabb. Om du uppfyller våra krav så kan du göra ansökan genast och förvänta dig ett svar redan samma dag och i bästa fall har du även pengarna på kontot inom ett dygn. Du ska vara minst 20 år och folkbokförd i Sverige och du kan inte ha registrerade betalningsanmärkningar eller inkassoskulder. Du ska också ha en fungerande e-postadress som du aktivt använder. Vi kommer att sända all väsentlig information gällande ditt lån till den e-postadressen, som till exempel svaret på din låneansökan. 

Ifall du uppfyller dessa krav så kan du genast göra en ansökan och snabbt och smidigt få tillgång till pengar. Du kan få ett Flexibelt Lån på 10 000 - 500 000 kronor vilket ger dig möjligheten att göra både mindre och större investeringar. Om du senare märker att pengarna inte räcker till så behöver du inte oroa dig. Du kan ta ut mer pengar närsomhelst inom den låneram du blivit tilldelad. Att låna pengar har aldrig varit så enkelt.