Till innehållet
Var god vänta

Lånelöfte behövs inte. Hos Komplett Bank får du pengarna direkt.

Ett lånelöfte är ett skriftligt dokument som du kan få av en långivare för att kunna bevisa att du kommer att få låna en viss summa pengar för att finansiera ett köp. I de flesta fall handlar det om ett bostadsköp. Ett lånelöfte behöver du alltså ifall du inte själv har tillräckligt med pengar för att köpa en bostad. I de flesta fall använder man sig av ett traditionellt banklån för att finansiera bostäder och då kan ett lånelöfte bli aktuellt. Ibland kan det ändå löna sig att överväga andra alternativ än traditionella banklån för att söka finansiering, exempelvis för bostadsköp.

Det är klokt att alltid först bekanta sig med alla alternativ som finns på marknaden innan du bestämmer vilket lån du vill ta. Komplett Bank erbjuder ett Flexibelt Lån som du kan ansöka om utan varken säkerhet eller handpenning. Om du uppfyller de kriterier vi har får du pengarna direkt. Du behöver inget lånelöfte för att finansiera ett köp med ett Flexibelt Lån, eftersom du kan visa att du har tillgång till pengarna genast.

Med Flexibelt Lån behöver du varken lånelöfte eller egen säkerhet

Med Flexibelt Lån kan du göra verklighet av dina drömmar i många olika former. Oberoende om du söker efter ett lån för att finansiera ett köp eller om du kanske behöver pengar till handpenning för ett annat lån kan Flexibelt Lån vara ett utmärkt alternativ. Det är både enkelt och smidigt att ansöka om Flexibelt Lån och det tar endast några minuter att fylla i ansökan här på vår webbplats. Du kan ansöka om Flexibelt Lån på 10 000 - 500 000 kronor, vilket ger dig både små och stora möjligheter.

På mindre orter där bostadspriserna är låga kan det vara möjligt att finansiera ett helt bostadsköp med Flexibelt Lån. Många väljer också att ansöka om lån hos oss för att finansiera olika former av renoveringar, fritidsintressen och bilköp. Det som gör att ett lån via Komplett Bank är extra smidigt är att vi inte kräver någon säkerhet. Detta gör att behandlingen av ansökningarna sker snabbt och vi återkommer genast med ett erbjudande.