Till innehållet
Var god vänta

Låna pengar utan kontantinsats

Låna pengar utan kontantinsats

 

Behöver du låna pengar utan kontantinsats? Då man ska ta ett traditionellt bil- eller båtlån så utgör fordonet säkerheten för lånet, men det kommer även att krävas en kontantinsats av dig. Detta betyder alltså att man inte kan belåna hela värdet av den bil eller båt man ska köpa. För att få låna med säkerhet skall man kunna betala minst 20% av köppriset direkt i en kontantinsats. Om du dessvärre inte har råd med kontantinsatsen kan du vända dig till en annan långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar utan något krav på en kontantinsats.

Du kan ta ett privatlån, som är ett lån utan säkerhet. Dessa lån har inga krav på någon kontantinsats och är dessutom snabba att ansöka om och få beviljade. Du behöver inte sätta din nya bil eller båt som säkerhet för lånet och du behöver heller inte oroa dig över att hitta någon som är villig att gå i borgen för ditt lån.

 

Låna pengar utan kontantinsats från Komplett Bank

Komplett Bank är ett ställe där du kan låna pengar utan kontantinsats. Det kan handla om ett bil- eller båtköp, användningsändamålet spelar egentligen ingen roll. På Komplett Bank kan du få ett lån utan säkerhet på 10 000 - 500 000 kronor helt utan krav på kontantinsats. Du väljer själv om du lånar till hela båtköpet eller bara till en del, vi kräver aldrig någon redogörelse över hur du använder dina pengar. Om du inte har pengar till en kontantinsats men ändå vill låna från en långivare som kräver fordonet som säkerhet för lånet så kan du också låna till kontantinsats. Nominella räntan är alltid 4,9% - 19,9%. Komplett Banks flexibla lånevillkor ser dessutom till att du klarar av lånet och dess återbetalning även då när ekonomin tryter.

 

Mer kontroll åt låntagaren

Det finns nämligen en sak som skiljer Komplett Banks lån från andra. Komplett Banks lån är ett amorteringsfritt lån. Vad detta betyder är att du endast behöver betala för räntor och avgifter varje månad. Storleken på amorteringen bestämmer du själv. Om du så önskar så kan du också hålla amorteringsfria månader. Du kan hålla amorteringsfritt så länge som du behöver. På detta vis har vi gett dig som låntagare mer kontroll. Om din ekonomi tillåter så kan du sköta återbetalningen snabbare än normalt och på så sätt spara pengar.

 

Så här lånar du pengar utan kontantinsats

I dagens läge går det enkelt att låna pengar. Man behöver inte springa på låneförhandlingar som räcker i evigheter. Du kan fylla i en låneansökan på bara några minuter på nätet. Skickar du in en ansökan via Komplett Banks nätsidor kommer ett svar direkt till din e-post, nästan omedelbart. I svaret får du ett preliminärt lånebeslut. Du kan sedan bekanta dig noggrannare med villkoren för ditt lån. Vi gör alltid en individuell räntesättning för varje lånesökande. 

Ta en ordentlig titt på dina villkor, däröver kan vi eventuellt också begära om en kopia på din lönespecifikation. Kopian går att skicka in via nätet. Du kan antingen ladda upp den i vår nättjänst eller skicka in den per e-post. När allt är kontrollerat blir ditt lån tillgängligt för underskrift. Lånet skriver du under med e-legitimation, exempelvis med BankID. Går allt väl så kan du få pengarna du behöver under samma dag som du skickar in en ansökan.