Till innehållet
Var god vänta

Låna pengar under samma dag

Låna pengar samma dag som behovet uppstår - från Komplett Bank. Vi erbjuder en snabb finansiering för dig som behöver det. Ett lån är ett vanligt sätt att tillfälligt få de pengar man behöver när man inte har några besparingar. På Komplett Bank erbjuder vi lån utan säkerhet som är snabba att få. Du fyller i en ansökan bara på någon minut, enkelt här på vår hemsida. Svar får du direkt och i bästa fall kan du ha pengarna på ditt konto samma dag som ansökan är gjord. Den nominella räntan är alltid mellan 4,9% och 19,9%. Med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank följer också flera andra bra förmåner, som exempelvis amorteringsfrihet.

Skicka in en ansökan - lånet kan betalas ut redan idag

Att låna pengar blir inte enklare eller snabbare än såhär. Du kan skicka in en ansökan i denna sekund. Fyll i dina kontaktuppgifter och det belopp du önskar låna. Efter att du skickat in din ansökan återkommer vi omedelbart med ett preliminärt lånebeslut. Vi kan också komma att be dig om inkomstdokumentation, vanligtvis då en kopia på din lönespecifikation. Dokumentationen laddar du upp elektroniskt på vår hemsida, via den länk du mottar från oss. Efter att dokumentationen är mottagen och verifierad av Komplett Bank tillsammans med din låneansökan fastställs låneofferten. Du kan signera ditt lånekontrakt med BankID, mobil BankID eller e-legitimation från en annan svensk bank. Efter att du skrivit under ett lånekontrakt kan pengarna betalas ut direkt till ditt konto. Hela processen kan vara genomförd på endast en dag. Skicka in en ansökan så fort som möjligt för att komma igång!

Vad krävs för att kunna låna pengar samma dag?

För att du ska kunna få ditt lån under samma dag så behöver du vara kvick i ditt agerande. Håll koll på din e-post, det är dit all kommunikation angående din låneansökan kommer att komma. Du som söker lån hos Komplett Bank ska ha en ålder på minst 20 år. Du ska också ha en regelbunden inkomst, vara folkbokförd i Sverige sedan minst 36 månader tillbaka och sakna registrerade betalningsanmärkningar. Eftersom all kommunikation sker elektroniskt behöver du dessutom en giltig e-postadress och ett mobilnummer. Du signerar även din ansökan elektroniskt med ditt BankID.