Var god vänta

Låna pengar under samma dag

Låna pengar samma dag

 

Låna pengar samma dag som behovet uppstår, från Komplett Bank. Vi erbjuder en snabb finansiering för dig som behöver det. Ett lån är ett vanligt sätt att tillfälligt få de pengar man behöver fast man inte har några besparingar. På Komplett Bank erbjuder vi lån utan säkerhet som är snabba att få. Du fyller i en ansökan bara på någon minut, direkt här på vår hemsida. Svar får du direkt och i bästa fall kan du ha pengarna på ditt konto samma dag som ansökan är gjord. Den nominella räntan är alltid mellan 4,9% och 19,9%. Med ett lån från Komplett Bank följer också flera andra bra förmåner, som exempelvis amorteringsfrihet.

 

Skicka in en ansökan - lånet kan utbetalas redan idag

Att låna pengar blir inte enklare eller snabbare än såhär. Du kan skicka in en ansökan fast i denna sekund. Fyll i dina kontaktuppgifter och det belopp du önskar låna. Efter att du skickat in din ansökan återkommer vi omedelbart med ett preliminärt lånebeslut. Vid mindre summor avgör vi direkt om du får ett godkänt lånebeslut. Vid större belopp kan vi behöva ytterligare dokumentation från dig, vanligtvis en kopia på din lönespecifikation. Du får då ditt svar efter att dokumentationen är mottagen och verifierad av Komplett Bank. Dokumentationen laddar du upp elektroniskt på vår hemsida, via en länk som kommer till din e-post. När allt är i ordning kan du signera ditt lånekontrakt med BankID, mobil BankID eller e-legitimation från en annan svensk bank. Efter att du skrivit under ett lånekontrakt kan pengarna betalas ut direkt till ditt konto. Hela processen kan vara genomförd på endast en dag. Skicka in en ansökan så fort som möjligt för att komma igång!

 

Vad krävs för att kunna låna pengar samma dag?

För att du ska kunna få ditt lån under samma dag så behöver du vara kvick i ditt agerande. Håll koll på din e-post, det är dit all kommunikation angående ditt lån kommer att komma. Av alla som söker lån kräver vi också en ålder på minst 20 år. Alla som vill ha lån ska också ha en regelbunden inkomst, vara folkbokförd i Sverige och sakna registrerade betalningsanmärkningar. För att vi ska kunna vara i kontakt med dig behöver du en e-postadress som är i kraft och ett telefonnummer. Du skall även kunna legitimera dig elektroniskt.

 

Varför låna från Komplett Bank?

En smidig låneansökningsprocess garanterar att du kan få ett lån inom en väldigt kort tidtabell. Därutöver erbjuder Komplett Bank också flera andra förmåner åt sina kunder. Du har möjligheten att själv påverka hur du sköter återbetalningen av ditt lån. Det finns inget amorteringskrav på lånet. I fakturan du får varje månad faktureras endast räntan och avgifterna för den använda delen av låneramen. Summan du väljer att amortera bestämmer du själv och det finns ingen begränsning på antalet amorteringsfria månader du kan hålla per år.

Samtidigt som du amorterar på lånet så blir den summa du betalar tillgängligt för att tas ut igen. Så alltid när du betalar tillbaka på ditt lån så har du möjligheten att ta ut dessa pengar som ett lån en gång till, utan att du måste göra en ny låneansökan.