Till innehållet
Var god vänta

Låna pengar som student

Att låna pengar som student är inget ovanligt. Studietiden är den roligaste tiden i livet men kan också vara väldigt hektisk. Studielivet är fyllt med roliga evenemang och traditioner men själva studierna kräver också mycket tid. Det som följer en studerande genom hela studietiden är ett ständigt behov av pengar. Ingen vill ju vara pank under den tid i livet då man ännu inte har hunnit utforska så mycket av världen.

Studiebidraget och studielånet kan vara bra finansieringskällor, studielånet har en otroligt låg ränta och lång löptid. Men tyvärr räcker kanske inte studiemedlen ändå alltid riktigt till. Har man inte tid att arbeta så mycket man skulle behöva för att kunna ha möjlighet till de saker man vill göra eller skaffa så kan man låna pengar som student också från annat håll än från Centrala studiestödsnämnden. Många kreditgivare är villiga att låna pengar till studerande. Villkoren är kanske inte lika förmånliga som för studielån men många erbjuder väldigt bra lösningar för dig som letar efter extra finansiering. En av dom är Komplett Bank.

Är detta en flexibel lösning för studenter?

Komplett Bank ger lån utan säkerhet för 10 000 - 500 000 kr. Lånet lämpar sig för alla. Vi anser att alla ska ha möjlighet till att låna pengar. Studerande, arbetare och även pensionärer kan söka om lån. Lånet får användas till vad man själv vill. Nu kan du köpa en ny dator till dina studier, skaffa en större TV till lägenheten eller en skönare soffa. Ibland vill också studerande göra större anskaffningar som exempelvis en bil. Flexibelt Lån från Komplett Bank ger finansiering till allt du kan tänka dig behöva. Flexibelt Lån är ett lån som passar till alla livssituationer - med flexibla lånevillkor och en skonsam återbetalning hamnar man inte i knipa.

Låna 20 000

Som studerande har man ofta ganska små marginaler i sin ekonomi. Men som alltid i livet kan situationer uppstå som kräver snabba pengar. Hos Komplett Bank kan man exempelvis låna 20 000 kronor för att lösa reparation av en krånglande bil, anskaffa en ny dator eller åka iväg på en äventyrsfylld resa med kompisarna. Ibland vill man bara ha roligt mellan alla föreläsningar, tentor och extrajobb. Att ansöka om lån hos Komplett Bank är enkelt och tidseffektivt. Man fyller i en ansökan på vår hemsida och får ett snabbt besked från oss. I bästa fall kan man ha pengarna på kontot redan följande dag. Man är inte bunden till någonting genom att ansöka om ett lån, utan vi skickar en offert som man i lugn och ro kan bekanta sig men innan man tar ett beslut huruvida man vill bli låntagare hos Komplett Bank eller inte. 

Låna pengar som student - betala tillbaka när du vill

En av förmånerna med att låna från Komplett Bank är att vi erbjuder våra kunder amorteringsfrihet. Vad som menas med detta är att du inte behöver amortera på lånet alls under en period om du inte vill. Du är inte heller bunden till en strikt återbetalningsplan. Du väljer helt och hållet när du gör amorteringarna och hur stora belopp du amorterar vid varje tillfälle.

När du ska låna pengar som student är det väldigt lugnande att veta att det räcker med att du endast måste sköta förfallande betalningar för räntor och avgifter varje månad. Du slipper oroa dig över amorteringskrav. Vi uppmanar dig ändå att du redan under studietiden betalar tillbaka på ditt lån - desto snabbare du kortar av på ditt lån desto mindre blir månadskostnaderna och sen när du studerat färdigt har du en mindre summa att betala.

Kan jag låna pengar med låg inkomst?

Att låna pengar med låg inkomst behöver inte vara något hinder. På Komplett Bank kräver vi inte att våra kunder är höginkomsttagare. Studietiden är en sådan period i livet när de flesta inte tjänar speciellt bra. För många är det kanske första gången man står på egna ben och är tvungen att själv ta hand om sin ekonomi. Det kan vara svårt att få pengarna att räcka till såväl hyra, räkningar, mat och alla nöjen som studielivet medför. Målet med studierna är oftast att få en utbildning som i framtiden ger dig en högre inkomst än den man har under studietiden. För att bli beviljad ett lån hos Komplett Bank behöver man ha en regelbunden inkomst, utöver studiebidrag och eventuella studielån. 

Kan jag låna pengar som student?

På Komplett Bank förutsätter vi att man ska vara minst 20 år gammal, vara folkbokförd i Sverige, ha ekonomin under kontroll och sakna registrerade betalningsanmärkningar. Du behöver ha en regelbunden inkomst så om du i tillägg till dina studiemedel också jobbar vid sidan om studierna har du en bra chans att bli beviljad ett lån. Du har inget att förlora på att skicka in en låneansökan. Offerten vi skickar dig är inte bindande innan du signerat den. Låneansökan kan göras direkt här på nätet. Fyll i uppgifterna med omsorg och skicka in ansökan. Du får ett svar till din e-post omedelbart.