Var god vänta

Låna pengar som student

Att låna pengar som student är inget ovanligt. Studietiden är den roligaste tiden i livet men kan också vara väldigt hektisk. Studielivet är fyllt med roliga evenemang och traditioner men själva studierna kräver också mycket tid. Det som följer en studerande genom hela studietiden är ett ständigt behov av pengar. Ingen vill ju vara pank under den tid i livet då man ännu inte har hunnit utforska så mycket av världen.

Låna pengar som student för att få en bättre vardag

Studiebidraget och studielånet är bra inkomstkällor, studielånet har en otroligt låg ränta och lång löptid. Men tyvärr räcker kanske inte studiemedlen ändå alltid riktigt till. Har man inte tid att arbeta för att kunna ha möjlighet till de saker man vill göra eller skaffa så kan man låna pengar som student också från annat håll än från Centrala studiestödsnämnden. Många kreditgivare är villiga att låna pengar till studerande. Villkoren är kanske inte lika förmånliga som för studielån men många erbjuder väldigt bra lösningar för dig som letar efter extra finansiering. En av dom är Komplett Bank.

 

Är detta en flexibel lösning för studenter?

Komplett Bank ger lån utan säkerhet för 10 000 - 500 000 kr. Lånet lämpar sig för alla. Vi anser att alla ska ha möjlighet till att låna pengar. Studerande, arbetare och även pensionärer kan söka om lån. Lånet får användas till vad man själv vill. Nu kan du köpa en ny dator till dina studier, skaffa en större TV till lägenheten eller en skönare soffa. Ibland vill också studerande göra större anskaffningar som exempelvis en bil. Flexibelt Lån från Komplett Bank ger finansiering till allt du kan tänka dig behöva. Flexibelt Lån är ett lån som passar till alla livssituationer - med extremt flexibla lånevillkor och en skonsam återbetalning hamnar man inte i knipa.

 

Kan jag betala tillbaka när jag vill?

En av förmånerna med att låna från Komplett Bank är att vi erbjuder våra kunder amorteringsfrihet. Vad som menas med detta är att du inte behöver amortera på lånet alls om du inte vill. Du är inte heller bunden till en strikt återbetalningsplan. Du väljer helt och hållet när du gör amorteringarna om det överhuvudtaget är det du vill.

När du ska låna pengar som student är det väldigt lugnande att veta att det räcker med att du åtminstone måste sköta förfallande betalningar för räntor och avgifter varje månad. Du slipper oroa dig över amorteringskrav. Vi uppmanar dig att du redan under studietiden betalar tillbaka på ditt lån - desto snabbare du kortar av på ditt lån desto mindre blir månadskostnaderna och sen när du studerat färdigt har du en mindre summa att betala.


Kan jag låna pengar som student?

På Komplett Bank förutsätter vi att man ska vara 20 år gammal, vara folkbokförd i Sverige, ha ekonomin under kontroll och sakna registrerade betalningsanmärkningar. Vi förutsätter en regelbunden inkomst och om du som tillägg till dina studiemedel också jobbar vid sidan om studierna har du en enormt bra chans att bli beviljad ett lån. Du har inget att förlora på att skicka in en låneansökan. Låneofferten vi skickar dig är inte bindande innan du skrivit under den. Låneansökan kan göras direkt här på nätet. Fyll i uppgifterna med omsorg och skicka in ansökan. Du får ett svar till din e-post omedelbart.