Till innehållet
Var god vänta

Låna pengar snabbt och enkelt från Komplett Bank

Om du vill låna pengar snabbt och enkelt så har du kommit till rätt ställe. Ibland så finns det behov av att få pengar inom kort varsel, utan en invecklad låneprocess. En del kreditgivare har långa, utdragna låneansökningsprocesser. När du är i behov av att låna pengar snabbt och enkelt så har du kanske inte tid att springa till banken på möten och förhandlingar och med att fylla i olika blanketter. Oftast är ett lån på nätet det snabbaste och enklaste sättet att få pengar.

På grund av att låneansökan är enkel hos Komplett Bank kan du få ett lån väldigt snabbt. Vi kräver inte att du har någon säkerhet för lånet och hela processen görs helt och hållet online. Du behöver inte boka tid för ett möte en endaste gång. Allt går via nätet, även signeringen av låneavtalet som du gör med din BankID. Pengarna betalas direkt till ditt konto. Vi kräver heller aldrig att du berättar hur du väljer att disponera pengarna. Behovet av att låna pengar snabbt och enkelt kan vara vad som helst.

Ett par ska låna pengar snabbt och enkelt

Så här kan du låna pengar snabbt och enkelt

Att få lån från Komplett Bank är väldigt snabbt och smidigt och processen består av endast några få steg. Först fyller man i ansökan på nätet. Efter det får du en låneoffert direkt. Eventuellt ber vi dig komplettera de dokument du skickat in. När kontrollen är klar och allt är i sin ordning blir låneofferten tillgänglig för signering. Låneofferten signeras på nätet och pengarna kan tas ut direkt efter det. Att låna pengar från Komplett Bank är otroligt smidigt.

För att komma igång så kan du direkt fylla i en låneansökan här på vår nätsida. Vi behöver inte bestämma något möte, ansökan du skickar in via nätet räcker. All kommunikation angående lånet sker via e-post. Om vi kräver dokumentation av dig så kan den laddas upp direkt till vår nätsida, eller skickas in per e-post. Du behöver alltså aldrig lämna ditt hem för att få ett lån. När du inte behöver uppge någon säkerhet för lånet så sparar man samtidigt tid eftersom vi då inte heller behöver kontrollera någon säkerhet.
 

4 bra orsaker till att låna från Komplett Bank

Som Komplett Banks kund får du ett lån snabbt och enkelt men också många andra förmåner. Komplett Banks Flexibelt Lån är ett lån som är helt amorteringsfritt, alltid har en förmånlig ränta och de lägsta månadskostnaderna på marknaden.
 
  1. Du kan få ett lån på upp till 500 000 kronor. Ansökan är enkel att fylla i och du får ett svar på din ansökan omedelbart.
  2. Lånet har alltid en förmånlig nominell ränta på mellan 4,9 och 19,9%. Den slutliga räntan på lånet bestäms alltid från fall till fall. Räntan kommer fram i den låneoffert du får.
  3. Lånet är amorteringsfritt. När du har amorteringsfrihet så behöver du inte amortera på ditt lån varje månad. Du kan välja att hålla så många amorteringsfria månader om året som du själv vill. Du måste dock alltid betala lånets räntor och avgifter varje månad.
  4. Ett Flexibelt Lån betyder att du kan ta ut mer pengar inom låneramen du blivit tilldelad, utan att måsta göra en ny ansökan. I vilken takt du tar ut pengar och amorterar bestämmer du själv.